Melyik a durvább gyógyszer, a Xanax vagy az antidepresszánsok?
Az antidepresszánsok.
Egy Xanaxot bárki bevehet egyszeri alkalommal is. Antidepresszánst csak klinikailag depresszióval diagnosztizált személy, akinek felírta az orvos, és kúraszerűen kell szedni, a róla leállás is orvos által felügyelve megy.
Nekem álmatlanságra írtak fel antidepresszánst avval az utasítással, hogy a hatodát vegyem be, mert ha nem vagyok depressziós, 3 hétig föl sem ébredek egy szemtől.
Mindkettő súlyosan agykárosító, és addiktív is. Az elvonási tünetek pár héttől tarthatnak hosszú évekig is, sokak permanens agyi-idegrendszeri károsodást szenvednek ezektől.
Az antidepresszánsok még ráadásul permanensen kasztrálják is az embereket (PSSD: Post-SSRI Sexual Dysfunction). Ez a maradandó kasztráció már egy pár szemtől(!) is bekövetkezhet, sokszor végleges.
A xanax.
De egyébként egyik sem agykárosító. Legfeljebb azoknak, akik nem szedik és hülyeségeket írogatnak emiatt.
4: Jó, én mindkettőt szedtem, és a tapasztalatom alapján írtam az 1. hsz-t.
Egy fél szem Xanaxtól pár órán át idegességet éreztem, aztán semmi.
Egyhatod-egynyolcad szem antidepresszáns (ami gyakorlatilag egy nagyobb kenyérmorzsányi) teljesen kiütött 16-17 órára (aludtam mélyen), ébredés után még 6 óra volt, mire kitisztultam és éber lettem.
A xanax addiktívabb, az antidepresszánsok viszont tartósan átrajzolják az agyi kémiát,szóval ha így nézed azok erősebbek. Fontos az orvosi kontroll, a xanaxot sokan szedik feleslegesen,illetve hosszú távon.
Az antidepresszáns szedése sikeres kezelés esetén a xanaxot okafogyottá teszi, viszont főleg kezdetben azoknak jó néhány kellemetlen mellékhatása lehet.
Kicsit almát hasonlítunk a körtéhez,de próbálkoztam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!