Hogy lehet leszokni nagy mennyiségű Fronton ( 3 mg/nap ) nyugtatóról? Van itt aki sikerrel járt?
Itt vagyok, igen sikerült!
Én több mint 10 évig szedtem napi 2-3 mg-ot.
Qrva nehéz! Nagyon fáj! Anyagot a neten alig lehet találni, mert mindenki feladja félúton és alig van infó sikeres leszokásról.
A lényeg, én sem gondoltam volna, de sikerült.
Másfél év alatt.
Ezalatt az idő alatt sorozatos pánikrohamok, öngyilkos gondolatok, mély szomorúság, ezek a nem gázos tünetek.
A gázos, hogy volt, hogy nem tudtam menni, nem éreztem a testem és folyamatosan úgy gondoltam, higy tébolyult vagyok és nem vagyok magamnál.
Nem kell megijedni, a nagyon gázos az egy félresikerült dolog miatt volt, h a doki azt mondta hogy 0. Én lelkes kezdő leszokóként meg is próbáltam. És ez az első napon történt. Érzékvesztés, személyiség érzékelési problémák, kihűlt végtagok, stb...
Azután gyorsan bevettem majd másnap orvos, hogy mégis ez mi volt, miért akar megölni, én ráérek, utána olvastam és fokozatosan csökkenteni szeretném.
Nagyon sok harcom volt az orvossal, mert így utólag tudom, hogy az elején nem hitt nekem, azt hitteh csak receptet akarokés leszokni nem. A lényeg, fokozatos csökkentéssel sikerült másfél év alatt. Nagyon nehéz, de meg lehet csinálni és kell is, én akkor jöttem rá, mikor a durva első napom volt, hogy ha egy ilyen szarság ilyen pusztítást tud a testben végezni, amire sosem gondoltam, mire képes?! Tuti, hogy ha akkor nem veszem be, akkor valami maradandó agybajom lenne..
Úgyh legfontossabb: FOKOZATOSSÁG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!