Gyógyszer plusz aklhol. Normális, hogy ez lett a hatása?
Figyelt kérdés
Tegnap nyomtam két liter Bástya bort, amitől egyrésről délután bealudtam. Este pedig megittam az üvegben maradt egy litert majd bevettem rá 10 mg xanax SR-t illeve 30 mg cipralex meltz-et. Ma egész nap kábult voltam, még most is. 24/F2017. febr. 25. 20:18
1/11 A kérdező kommentje:
Ez okozhat már maradandó károsodást?
2017. febr. 25. 20:22
2/11 anonim válasza:
Jó nagy hülyeség volt bevenni a gyógyszereket! Valakinek bele kevertek a borába Xanaxot, és meghalt.
3/11 szamo77db válasza:
Öregem, ha igaz lenne, amit a kérdésben leírtál, már rég a toxikológián lennél!
4/11 A kérdező kommentje:
pedig igaz. most vár nem vagyok olyan rosszul.
2017. febr. 25. 20:35
5/11 anonim válasza:
Én egy időben nagyon erős gyógyszert szedtem állandó fejfájásomra. Este kellett bevenni. Nagyon erős csak ideggyógyász írhatta ki. Ha ittam néha valami szeszt csak napközben hogy estére mire be kell venni a gyógyszert kimenjen a szesz. Ha mégis kásőbb vagy este ittam nem vettem be. Egy alkalommal kicsit többet ittam jó spiccesre. 8 körül este lefeküdtem. Másnap horgászni akartam reggel menni. Rutin szerűen bevettem lefekvés előtt a gyógyszert. Megfeletkeztem róla hogy nem lehet. Másnap délelőtt 11 kor tértem magamhoz. Ami még nem is lenne baj de nem az ágyban. Kinn álltam a Dunaparton kezemben a horgászbottal. Fogalmam nincs mikor mentem ki és hogy jutottam oda épségben. Kocsival mentem . Főútvonalon is. Azt hiszem ezt soha nem felejtem el.
7/11 A kérdező kommentje:
ettől veszélyesebb, hogy xanax függő leszek?
2017. febr. 25. 21:46
8/11 anonim válasza:
Ennyi idős korunkra mi már lehiggadtunk. Korábban nappal erkélyeken közlekedtünk, brahiból átrendeztünk egy-egy szomszédosat a negyediken. Aztán este berúgtunk annak örömére, hogy túléltük a napot.
58F
9/11 anonim válasza:
Nem vettél be olyan sokat, nem valószínű, hogy bármi bajod lehet tőle.
Én egyszer vettem be ennél jóval többet, és 3 napig fel se tudtam állni, annyira ájulás érzetem volt, csak aludni tudtam, és még utána kb. 1 hétig kábult voltam. De soha nem akarom többet azt az érzést, annál rosszabbat még nem éreztem, szóval azt ajánlom ne kísérletezgess több gyógyszerrel. Meghalni úgyse fogsz, max valami károsodásod lesz, és vagy fájni fog, vagy fogyatékos leszel.
10/11 anonim válasza:
Nekem tegnap volt egy hasonlo esetem 2liter boroskola utan a ketto xanax... azt se tudtam hogy merre vagyok arccal , a taskamat telomat mindent elhagytam. Nem akarom senkinek se azt az elmenyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!