Milyen antidepresszánsok vannak még?
A scippát hagyd...
Sertralin ( ezt szedem most és soha semmi gond nem volt), esetleg Citalopram vagy Velaxin ( ezek némileg hizlalnak, a sertralin nem)
sz, hogy gęci. Jatszottam, torodtem vele. Reggelente 1 darab, es jo volt minden. Azita is szedem. Igen, raszoktam de annyira segit, hogy megerte. Orokke akarom, mert nelkule visszaesnek a depibe. (Regebben sajnos illegalis uton is probaltam megoldani a gondokat, extazyval (felesleges volt...es hatastalan) es fuvel, (nem voltam elegedett, gyenge szãr volt.) de az LSD-vel kezdtem. Na attol pszichotikus vagyok mar tobb, mint 2 eve..es ez igy is maradt. ) Nem a kiserletezes szamit, amit elvegzel magadon vagy a dokid, hanem hogy mihamarabb ratalalj a "kedvenc"re, ami megoldja a gondot. Nalam ez igy volt. Remelem segithettem. A frontin-t nem kell kiprobalas nelkul mar temetni, hasznos lehet szamodra is.
Egy 16 eves lany, aki jelenleg dolgozik, szeptembertol tizenegyedik osztalyon tanul programozni(!), es mar menyasszony.
Szerintem a 16 éves lányt kell pár év múlva temetni ha így folytatja.
Azt gondolom hogy a drogok és a gyógyszerek néhány évig nagyon jók. 16 évesen én sem láttam másképp. Viszont 15 év után azt mondom hogy inkább kerestem volna egy jó pszichológust. Inkább küzdöttem volna meg akkor a szorongással magánnyal, mint sok évre rá a függőséggel.
Szerintem a gyógyszer legyen az utolsó megoldás. Pár hónap múlva más sem fog érdekelni csak hogy milyen gyógyszert ír a doki és mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!