Milyen antidepresszánsok vannak még?
Nalam hanyingert okozott a scippa. Ugyanigy 10mg ahogy mondtad. Persze volt rosszabb is, marmint az antipszichotikum , attol csak aludni lehet. Suliba se tudtam jarni akkor 2 honapot. Azokat a mocsadekokat kivagtam a francba, es helyettuk szedem a frontint, sajat magam adagolom. Hulye dokik raszoktatjak az embert minden szãrra , es tudjak , hogy penzt kapnak erte. Ha lehoznak rola mi lesz? Elvonasi tunetek. Mindenki tudja. De ha ez bekovetkezik, az orvos nem ezt irja a papirodra majd. Azt fogja oda irni, hogy visszatert vagy felerosodott az eredeti betegseged, amiert mar nem szeded a gyogyszereit. Ezzel manipulal arra ,hogy folytasd a kezelest amit diktal neked. Amiert ot fizetik. A gyogyszeripar meg a keze ala dolgozik. Rengeteg gyogyithatatlan betegseg van. Mert nem is akarjak megtalalni a gyogymodot, nem is keresik!! Tunetmentesiteni akarnak, mert akkor egy eleten at azt szeded ami a dokidnak penzt hoz. Te dontsd el, hogy melyik gyogyszert erzed szuksegesnek!! Van olyan ami tenyleg segit, de nem tudsz rola, mert nem azt szokas felirni. En ezt tudom, megjartam 2x a pszichiatriat is. Azt tudnam mondani, meg igy utoljara, a tobbi valaszadonak, hogy velem nem erdemes vitazni. Ugyis van ervem minden ellen es mellett ebben a temaban (gyogyszerek es drogok) mert en tanultam es neztem utanuk fel evnel hosszabb idon keresztul minden nap 7-10 oraban. Es meg csak 16 vagyok. De a tapasztalat tobbet er, mint az eletkor. Johetne ide a nyolcvanas nagyi is hogy majd o jol megmondja milyen jo gyogyszert kapott.. De azt se tudja, hogy mukodnek az orvosok. En segiteni jottem a kerdezonek, le lehet ezert pontozni, hogy nem vitazni meg trollkodni jarok ide. Megosztom a tapasztalt dolgaimat, hogy segitsek. Ezert nyugodtan lehet engem utalni. Csak mert fiatalon ilyet tapasztalok? Ez mar a rendszer hibaja, hogy egyaltalan erdekemben all ezeket megtanulni ilyen fiatalon. Normal ember ha depis orvoshoz megy. Kap egy xanaxot es orul mint majom a farkanak mert ez jo erzes. Igen, 20-30 evesen. Ettol viszont en meg fiatal vagyok. Es mar megjartam a dokikhoz vezeto utat. De depresszioval (4evig volt..) nem fordultam hozzajuk. Vegso elkeseredesben mentem, mert a pszichotikus dolgokat nem ismerem, es njm tudom gyogyitani. Na, ok sem tudjak gyogyitani. Es le is irjak ezt a maguk ekesszolasos szakszovegeikben. Miutan megertesz egy pszichiatriai jelentesben minden szot, rajossz, hogy ezek miert kaptak diplomat??? Nem gyogyitanak meg, es van kepuk papirt adni rola! Ha okos vagy utananezel, es meggyogyitod magad! Gyogyszerezed magad! De nem bizod a sorsod a penzhajhasz es oktalan PHD-kra. Mert nekik sem tanitottak meg, hogyan gyogyitsanak. Elmondtak nekik, mivel tunetmentesitsenek. Es megtanitottak, hogy magyarazzak el ugy, hogy ne erts belole semmit es rajuk hagyd. A skizofrenia gyogyithatatlan. Azok a kedves kis pszichodokik... Pszichologus szerint skizofren vagyok nagy esellyel. A mostani pszichiaterem szerint ki kell vizsgalni maaaajd hogy az vagyok e, de azert kezeljuk antipszichotikummal, nehogy megis kezeletlenul maradjak, mert ot ellenorzik. A pszichiatrian velem foglalkozo orvos szerint depressziom van. Ezt abbol szurte le, hogy szoban elmondtam neki. Es abbol, hogy egy amugy gyenge antipszichotikum nem szuntette meg a hangokat a fejemben es a tobbit. Elmentem egy masik orvoshoz is, o meg azt mondta semmi bajom es huzzak el tole mert rabolom az idejet. Pont ilyen hangnemben is beszelt, ahogy leirtam. Ha anyam is hallotta , akkor is igy beszelt velem, csak tudomanyosabbra vette a bunkosagot. En tudtam mikor sert meg, es szandekosan tette. A szemeben fuggo voltam, egy hulye kis xanaxos , pedig az o tankonyveik szerint nem lehetsz fuggo, ha a legkisebb dozist szeded. Ellentmondas, hoppa? O ezt hogy oldja meg? Nem beszel rola, csak bunko velem, hogy eluldozzon. Nem tud engem meggyogyitani, nem is akar, mert nem is tudna. Inkabb bunkozik, hogy elmenjek. Na kedves valaszolgatok, akik leneztek a kis 16 eves pįcsamat, most mi a velemenyetek, melyik "szakertore" kellett volna hallgassak??? Amiota magam kezelem frontinnal, es vitaminokat szedek , se depi, se semmi. Mig rajuk hallgattam mi volt?? Iskolaba bemenni nem tudtam, mert egy hallucinalo ember nem jarkalhat az utcan se sehol, inkabb szedaljuk le, mozdulni se birjon, ha mar nem tudjuk megszuntetni a bajat! Kapjon melle meg nehanyat! Emiatt buktam felevkor. Akkor is pszichiatrian voltam. Hasztalanul. Ev vege elott is mindenbol szinte bukasra alltam, mert kedves anyamek a gyalazatos drogfugvot lattak bennem napi 1 0,25-is frontin miatt, amit el is vettek tolem ketszer. 7 tantargybol is bukasra alltam 2 hettel ev vege elott. En meg otthagytam a dokikat, a hulye anyamat, idegesito hugomat , es kepmutato nagyanyamat. (Altatokon el 20 eve es en vagyok a drogos napi 1 szem nyugtato miatt...) Aztan fogtam a frontinomat es egybol jobban lettem. A bukassal mi lett? 14 iskolanap 7 bukott tantargy maradt, amibol 2 osztalyozovizsga koteles volt. Minden nap megtanultam egy targyat, kb 2 ora alatt, masnap szamonkeres/tz/ev vegi nagyvizsga/evfolyamvizsga/osztalxozovizsva. Mindenbol atmentem...mindenbol. Tanulas elott pedig bekaptam a frontinomat es azt mondogattam, en bizony atmegyek. Es atmentem. Tehat akkor mi a jobb?? Magadat kezelni es jol lenni, vagy a kedves dokidra hallgatni, aki penzt kap erted de leszãr teged? Inkabb gyovyszerezd magad! Es hogy miert nem vagyok teljesen jol? Mert a bajomra nem id fejlesztettek gyogymodot. Hogy tobb gyogyszert adhassanak el.. Tobbet irhassanak fel...ezert vannak meg mindig akut paranoid pszichotikus fazis/epizodjaim , ami akutnak szamit, de valojaban gyakorisagat tekintve, es hogy 2 eve jelen van mar inkabb kronikus. Nem tudtam megoldani. Az orvosok sem tudtak. De ok semmit se tudtak , a depimet se oldottak meg. Azt is nekem kellett. Kerdezo, nezz utana antidepresszansoknak a hazipatika.com-on valassz egyet, es irasd fel. Ha nem jo, kerj masikat. Es csinald amig meg nem talalod amitol jobban leszel . Es igen kedveskeim a frontin nem antidepresszans, hanem nyugtato, szorongasoldo szer , amit depressziora, szorongasos depressziora es panikbetegsehre vavy panikrohamok eseten irjak fel. Nem antidepresszans, de depire is siman felirjak. Akkor nem baj, hogy ezt tanacsoltam, ugye? Ha valaki most eszrevenne, hogy a xanaxot is megneveztem altalam szedettkent es nem is ocsaroltam, akkor az illetot tudatlansaga bizonyitasa elott felvilagositom, hogy a frontin es a xanax hatoanyaga megegyezo. Alprazolam, ami a triazolo-benzodiazepinek csoportjaba tartozik. Egyetlen kulombseg van: a xanaxot kulfoldon partoljak inkabb (ott a penz miatt betiltottak a frontin-t...) mert a xanaxot a faiser ceg gyartja. A frontin-t pedig az egis. De csak ennyi a kulonbseg. Magyarorszagon barmelyiket felirjak neked , ha kered , es orvosfuggo, hogy melyiket ajanlja majd. Amelyik ceg tamogatja. Itt inkabb a frontin megy, kulfoldon a xanax. Nem csoda, ha az Ors vezer tere felol indulsz busszal Pecel iranyaba (169E) akkor lathatod az egis gyogyszergyarat utkozben. Ezert tamogatottabb itt ez. Szoval kulonbseg csak ennyi. Remelem mindenre kiterjedo valaszt adott most a 16 eves lany, akinek senki nem orvos vagy patikus a rokonai es ismerosei kozt.
Utoirat: a depire pedig csak az az egy "aprocska" okom volt, hogy 4 iskolaba es eg, ovodaba jartam mar eletem soran es mindenhol kikozositettek a csoport/evfolyam/osztaly tarsaim. Sehol se szerettek, utaltak mindenhol es nem fogadtak be. Pedig csak csendben ultem es turtem ahogy szidjak anyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!