Jeverezi kérdése:
Mit jelent az hogy pszichiáter ezt írta " hiszteroid karactervonások melyek személyiségzarra utalnak"?
Figyelt kérdés
ez mi?2017. ápr. 15. 15:38
2/4 anonim válasza:
Googlere gondoltál már? Beütöd azt a szót, hogy 'hiszteroid' és az első találat...
3/4 anonim válasza:
Huhhh. Gondolj bele az enyémre 7 féle diagnózist írtak, néha hozzácsaptak egyet-kettőt. Majd egyik napról a másikra lettem dependens személyiségzavarosból érzelmileg labilis később pedig disszociális. Évekig próbáltam a google segítségével összerakni ezt a képet de feladtam. Rájöttem hogy az éppen aktuálisan tesztelt gyógyszerhez kell egy ahhoz illő diagnózis. Mivel egyik sem vált be ezért gyakran cserélődött ezzel arányosan a betegségem megnevezése is. Kicsit kiábrándító volt ez így. Inkább kerestem egy pszichológust és azóta teljes életet élek. Elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok a betegségemet pedig megismertem annyira, hogy kontrollálni tudjam és ne hátráltasson semmiben. Mint tudjuk a pszichiátria sem biztosít ennél többet. Vissza lehet csúszni a depresszióba, szorongásba és pánikbetegségbe is akár 10/20 èv tünetmentesség után is.
4/4 anonim válasza:
A gugli nem helyettesiti az egyetemet.
Es nem ertem ezeket a guglizz ra valaszokat egy KÉRDEZŐS OLDALON.
Akkor mi az amit itt a gyakorin meg lehet kerdezni?!?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!