Nagyon szarul vagyok lekileg, a szorongás megkeseríti az életemet. Merjek antidepit szedni? Vagy próbáljak meg várni hátha kimászom ebből a gödörből?
Félek a gyógyszer mellékhatásaitól, de lelkileg olyan mélyre kerültem hogy a halál gondolata szinte boldogsággal tölt el...nem akarok már itt küzdeni, közben mennem sem lehet mert vannak gyerekeim, akiknek a támasza kell hogy legyek, mindenben támogatni akarom őket....de valahogy a lelkem mélyén olyan szomorú vagyok és nem is értem hogy kerültem ilyen mélyre..
Mostanában frontint szoktam bevenni, ez valahogy elnyomja az érzéseket, kicsit "robottá" tesz hogy ne állandóan a sírás határán legyek...pénzem NINCS rendes pszichoterápiás kezelésre :S
Mindnhol helyt kell álljak, (munka, család, háztartás) közben pedig állandó lelki harcot vívok...utálom magam amiért ilyen gyenge vagyok ....
Szerintetek merjek bevennni antidepresszánst amit az sztk-s doki írt fel ?
Milyen mellékhatásai lehetnek ?
Köszönöm hogy kipanaszkodhattam magam !! elnézést ha hosszú lett...
csak valahogy úgy érzem hogy most ez egyedül sem fog menni.....
és tényleg nincs pénzem alkalmanként 10 ezer Ft-ot kifizetni valakinek aki meghallgat .....
ami nagyon elkeserít hogy a családom sem érzi / látja / akar tudomást venni arról hogy eléggé rossz lelki állapotban vagyok és ez nem hiszti....
most hogy a frontint szedem nem sírok a gyerekek előtt, jobban tudom csinálna a mindennapokat....az előtt (habár nem is akartam ) akaratlanúl is meglátták ...(nah ők azok akik észre veszik és nem akarom hogy ez rajtuk csapódjon le...jó anyára van szükségük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!