Mi a véleményetek az öngyilkosságról?
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 18:23
1/29 anonim válasza:
Az hogy semmit sem old meg, de az öngyilkos családjára\barátaira brutális terhet ró.
2/29 A kérdező kommentje:
Nem minden embernek van szerető családja és nem minden embernek vannak barátai.
2017. aug. 26. 18:43
3/29 A kérdező kommentje:
Mi van olyankor, amikor egy teljesen magányos ember lesz öngyilkos?
2017. aug. 26. 18:44
4/29 anonim válasza:
Nézd: Hacsak nem remete valaki, és nem mar el mindenkit maga mellől, nincs egyedül. Van munkahely, ismeretségi kör. Az a nagy kérdés miért érzi egyedül magát az illető? És nem, az öngyilkosság semmire sem megoldás- magamról egyetlen esetben tudnám elképzelni, ha halálos beteg lennék, és esélyem sem lenne meggyógyulni. Akkor is igyekeznék úgy intézni hogy balesetnek tűnjön. Semmi búcsúlevél, ilyesmi. Valahol azt olvastam, az öngyilkosok többsége NEM akar meghalni, csak igy próbál segítséget kérni.
5/29 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek van munkahelye. Az ember lehet munkanélküli is.
2017. aug. 26. 18:55
6/29 anonim válasza:
Mond kérdező, igazából mit akarsz ezzel a kérdéssel? Még a hajléktalanok se társtalanok.
7/29 A kérdező kommentje:
A kérdéssel semmi különöset nem akarok. Érdekel kinek mi a véleménye. Ennyi! Különben meg a hajléktalanok között is van, akinek nincsen senkije. Különben nem mindenki hajléktalan aki nem dolgozik. Én se vagyok hajléktalan, de munkanélküli vagyok és nincsenek barátaim.
2017. aug. 26. 19:18
8/29 anonim válasza:
Azon nem nehéz segíteni :) Annyi közösség létezik virtuálisan is.
9/29 anonim válasza:
Mostmár azt gondolom, hogy létezik akkora teher az életben, hogy nem akar az ember tovább szenvedni, hadd mondjam úgy: eutanáziát akar.
Amúgy nem mindenkinek van családja. Szerető családja se mindenkinek van.
Barátai sem, maximum haverjai.
10/29 anonim válasza:
"semmit sem old meg"-Ez egy nagy hülyeség.Megoldás,még ha negatív is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!