Ebben a cipőben járok és egyre inkább ez látszik,hogy így lesz. Az okok sokoldalúak. Benne van egy el nem felejtett szerelem évek óta gyötrése és,hogy nem kapok munkát. Nem látok célokat már magam előtt (vele voltak céljaink) valamint mindenben a rosszat és a nehézséget látom.
32 leszek szal az időm egyre kevesebb és az életem eddigi részei is borzalmasak voltak egy része rajtam múlt másik része nem.
Over
Azt, hogy sok esetben nincs más megoldás. Szerintem is bátorság, és egyáltalán nem önzőség. Nézzük pl. az én helyzetemet: egy 35 éves, életképtelen, több pszichés betegséggel "megáldott" munkanélküli lúzer vagyok, megspékelve egy túlféltő anyukával. Teher mások vállán. Az ilyennek miért kell élnie? Volt két távoli rokonom, rendezett, független élettel, jó állásuk volt, mégis megölték magukat a párjuk miatt.
Nem tudom, én mire vártam még eddig...
általában kétféle oka van.
az egyik, hogy az illető nem tudja elviselni azt amit érez és minden módon ki akarja kapcsolni véglegesen.
rájön hogy az alkohol és a drog kevés ehhez.
ilyenkor jön ez az ötlet hogy inkább meghal de legyen már vége a fájdalomnak.
van hogy az ok fizikai fájdalom és van hogy lelki.
a másik ok, amikor az illető racionálisan mérlegel, és rájön hogy az élete csőd felé közeledik, és olyan lénnyé fog átalakulni, olyan szerepet osztott neki a sors, amit már nem hajlandó elvállalni.
adósság, vagy súlyos betegség ha kilátásban van.
volt olyan ismerős aki azért lőtte magát fejbe mert diagnosztizáltak neki egy kórt, amit orvosként mindenkinél jobban tudott mit jelent majd, és nem várta meg hogy eljöjjön a vég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!