Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A WOT (World of Tanks) -ban...

A WOT (World of Tanks) -ban mit gondoltok az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés

Béna szar a csapat. Te sem vagy top tierű játékos, aki megfordíthatná a csatát. Az állás már erősen vesztésre áll (pl az ellenség vezet 5-6 kilövéssel).

Ha csak sima tankod van, akkor belehajtasz valami vízbe vagy leesel valahonnan, amit megtehetsz a pályák 80%-án.

Ha tüzéred van, akkor beállsz egy ház/szikla elé és 0 cm-ről elsütöd az ágyúdat...

Jobb mint ha az ellenség öl meg, nem?

2015. nov. 14. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság bűn isten szemében.
2015. nov. 14. 11:29
 2/9 A kérdező kommentje:
És egy tankos játékban?
2015. nov. 14. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy igazi harcos küzd a végsőkig.
2015. nov. 14. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahogy az életben, a játékokban is az utolsó pillanatig harcolok.
2015. nov. 14. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:

azt hogy a jatekos ritka egy hulye. plusz igy semmi tapasztalat es ezust, tehat minuszos kor.

es inkabb az ellenseg oljon meg, a konkurens jatekban meg ezert is jar nemi jutalom...

2015. nov. 14. 15:59
 6/9 A kérdező kommentje:

5: Nem úgy értettem hogy semmi küzdés nélkül öli meg magát!

Pl harcolt rendesen, sokszor ő sebzi a legtöbbet a csatában (de a top 3-5-ben szinte mindig benne van) és a csapat többi tagja meg szar, úgyhogy elbukják a meccset. És akkor nem hagyja meg az ellenség egy játékosának sem azt, hogy megölje őt (és megkapja a frag-et érte), hanem inkább belehajt a tengerbe vagy tüzérrel belelő a falba 5 centiről.

Tudjátok, mint a japánok. Küzdenek közel a végsőkig, de ha már tényleg csak azt látják, hogy vagy ők ölik meg magukat, vagy őket ölik meg mindjárt, akkor inkább megölik magukat.

2015. nov. 14. 17:00
 7/9 anonim válasza:
Na most! Az öngyilkosságnak lehetnek igen nyomós okai, de persze lehet olyan is, hogy a játékos megunja a játékot és randizik egyet a folyóval :D. Én is szoktam öngyilkosságot végrehajtani... és hogy mikor? Akkor, amikor utolsó túlélő vagyok a csapatomból, 4 tank egyszerre rám ugrik. Ilyenkor már tudom, hogy úgyis meghalok, szóval... chaten megírom, hogy "bye-bye" és belehajtok a folyóba. Hogy miért? Azért, hogy ne legyek senkinek se a "killje". Inkább megölöm magam, így egy végsőt tudok sebezni a csapatban azzal, hogy nincs kill... néha elvont értelemben is lehet ezzel még egy utolsó csapást mérni az ellenségre. Én általában ezzel szoktam jelezni, hogy én harcolok a végsőkig, mégha nem is úgy, ahogy gondolnátok.
2015. nov. 21. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem sportszerű az ellenféllel szemben. Ha harcoltunk, és ő volt a jobb, miért venném el tőle a győzelem örömét? Ez olyan, mintha egy vitában nem ismerném el, hogy neki van igaza, hanem felkelnék és kisétálnék. Szinte mindig megkapom a "good game" üzenetet akkor is, ha veszítek.
2015. nov. 21. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha én vagyok az utolsó és a másik csapatban 4-en vannak, ha csak egyet is kitudok szedni, már elégedett vagyok.
2015. nov. 22. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!