Elegem van magamból. Összetörtem. Mit tegyek?
Elegem van az egészből, magamból. Össze vagyok esve. Egy kapcsolat vége miatt, legfőképpen ez miatt. A volt barátnőm szerinted egész kapcsolatot végig hazudtam, hogy én nem szeretem őt. Távkapcsolat volt. Én őt nagyon szeretem.. de ő ezt nem hiszi el.. elege van abból hogy én nem mondok neki el semmit. Mit mondjak még neki? Hogy egy anorexiás szemét lettem? Stresszeltem már az egész kapcsolat végén. Ezáltal lefogytam. Továbbra se tudok enni. Múlt hét csütörtökön voltam először pszichológusnál. És valószínűleg pszichiáterhez megyek tovább. Ma mondta azt hogy életemben most hazudtam a legnagyobbat.. azt hogy én őt szeretem.. ez után.. egyenlőre csak karcolgattam egy kicsit a karomat és eléggé a combomat. Nem tudom milyen tudat tart vissza attól hogy kést vagy bármi pengét fogjak egy olló helyett. Amint egyedül vagyok itt a házban már bántani akarom magam, a legelső az hogy sírjak.. nem találkozok senkivel csak is anyámmal és a nevelőapámmal.. amikor ők elmentek vásárolni más városba azon voltam hogy eltoljam a fenekem a volt barátnőm házához.. de erre vissza jött a szorongásom. Ami miatt nem tudok buszozni. Bepánikoltam. Rosszul lettem. Hánytam.
Elképesztő módon szeretem azt a lányt, de ezt ő nem érti meg.. én ezt nem bírom tovább.. mit kezdjek az életemmel? Már semmit nem akarok..
Fogadd el, lépj tovább, rengeteg hozzá hasonló van még
Ha nem teszel semmit, semmi nem lesz jobb, ilyen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!