Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Edzésel sem tudom kiadni a...

Edzésel sem tudom kiadni a teljes feszültséget magamból?

Figyelt kérdés
Járok edzeni terembe (testépités) de hiába nyomom orrba szájba a súlyzós edzést nem sokat használ max lefáradok de ideges maradok.Kardióval meg ugyan az a helyzet sőt még gyengébb hatása van.Csak úgy tudom levezetni a feszültségem hogy ha szétverek valamit vagy valakit mert hát rohadt sok idegesitő gyökér van a környezetemben...Nem használok semmilyen doppingszert mielőtt valami okos betalálna csak nagyon sok energia italt iszok meg gondolom emiatt lehet.

2016. júl. 5. 11:24
 1/4 anonim válasza:
Én ennyire nem vagyok agresszív hasonló edzések mellett, de feszült maradok. Javaslom neked,hogy próbálj lazább sportokat is, lazább emberekkel. Foci, kosár, vagy futás, kerékpározás egy vagy több jópofa,kicsit bolond emberrel. Az ilyenek társasága is fontos. Saját tapasztalat.
2016. júl. 5. 11:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Áh nem nekem az életem része a testépités a többi sportot nem szeretem főleg a focit na az a barmok sportja...Amúgy is emberkerülő vagyok és inkább egyedül szeretek edzeni a teremben.
2016. júl. 5. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:

az energiaitalt felejtsd el

amúgy nem árt ha "dühös vagy" egy kicsit

ki nem állhatom a sok vizihulla bambatököt a teremben

2016. júl. 5. 12:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Elfelejteném csak már fél éve koffein függő vagyok.Mit értesz vizihulla bambatök alatt? :D
2016. júl. 5. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!