Rudotelt, vagy Xanaxot szedjek inkább? Melyik csökkenti jobban a feszültséget az nélkül, hogy a keringést rontaná?
Figyelt kérdés
1/2 0,25-ös Xanax, vagy 1/2 Rudotel csökkenti hatásosabban a szervekre is hatással levő idegességet?2016. ápr. 2. 17:01
1/5 anonim válasza:
Amelyiket a pszichiáter felírja! Ne próbálkozz házilag alkalmazni, ezek kemény szerek...
2/5 A kérdező kommentje:
Melyik hat hosszabban?
2016. ápr. 2. 20:21
3/5 anonim válasza:
Te tényleg nem akarsz orvossal beszélni erről?... Nem véletlenül receptkötelesek. Aztán ha függő leszel, már késő lesz. Amúgy mind a kettő benzo csoport, így hasonlóan veszélyesek, ha az ember saját magának kezdi adagolni.
4/5 A kérdező kommentje:
Az én választásom, a doki megírja. Az meg hogy függő leszek egy fél Xanaxtól mese. Egyébként sem vagyok fiatal.
2016. ápr. 2. 21:12
5/5 anonim válasza:
Akkor ki kell próbálni mindkettőt, ha a doki áldását adja rá. Amúgy van retard is, ami nem csak 5-6 óráig, hanem dupla annyi ideig hat. Hajjaj, hány benzo-függőt láttam én már... Csak "tűzoltásra" szabad hasznlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!