Kezdek megőrülni? Mit tehetnék? (kérdés túl rövid magyarázat hosszú)
Nem lesz bajod szerintem. Mivel a negatív élmény friss, majd lecseng. Nekem is ugyanezt okozza, ha vizuálisan szembesülök valami olyan dologgal, ami a hétköznapi gondolkodásomtól távol esik, és sokkol a dolog. Láttam én is egy balesetről képet, évek múlva is be-be ugrott.
Szerintem várj egy pár napot, és megelőzésképpen ne nézegess ilyen oldalakat. Volt egy munkatársam, az élte az ilyeneket, nem is hatotta meg túlságosan soha. Nem vagyunk egyformák.
Azt halkan jegyzem meg, hogy kegyeleti és egyéb okokból ízléstelen ilyet megosztani... :(
Teljesen igazad van, nem is értem hogy mért kell mások szerencsétlenségét megosztani...
Remélem hogy elmúlik a dolog, mert most elég rosszul érzem magam és azt kívánom bárcsak fel se léptem volna akkor az oldalra :(
Az nem baj, ha ilyen gondolatok eszedbe jutnak, de csak akkor, ha nem hagyod, hogy a fejedben "fészket" rakjanak. Meg kell tanulnod, hogy ne az ilyen gondolatokra figyelj, hanem azokra, melyek építenek, buzdítanak és vigasztalnak.
Ha nem figyelsz rájuk, és nem is törődsz velük, akkor egy idő után maguktól lekopnak ezek a rossz gondolatok. :)
Nem tudom, hogy tudsz-e imádkozni, ha nem, tanulj meg, mert az ilyen kísértő gondolatokkal szemben az ima nagyon hatásos módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!