Ez depresszió? (kérdés rövid, magyarázat hosszú)
Nagyon hasonló állapotban vagy, mint én voltam egy-két éve... Valószínűleg hiperaktiv vagy. Ez a betegség nem azt jelenti, amit sokan gondolnak. A tünetei nagyrészt megegyeznek a felül leírtakkal. Nem leszel öngyilkos, ezen ne is gondolkodj... Az iskolai stressz ezt sokszor megerősítheti benned, ahogy mondtad, romlanak a jegyeid. Foglald el magad valamivel, keress egy hobbit és ne add fel a tanulást! Próbálj megfelelni önmagadnak, de ne mindenkinek, aki a környezetedben van... azért sem, mert ez soha nem fog sikerülni, mindig lesznek a környezetedben olyan emberek, akiknek soha nem fogsz tudni megfelelni, ezt nem fejteném ki és kérlek, ne vedd sértésnek. Nagyon együttérzek veled és szurkolok, hogy túl legyél a ezen a korszakon. Én úgy lettem túl rajta (lehet, hogy ez kicsit komolytalanul hangzik majd...), hogy elkezdtem MMORPG szerepjátékokkal játszani, mint például a World of Warcraft, stb-stb... és sok barátot szereztem. Ettől jobb lett az önbizalmam, de sajnos (és ezt nagyon sajnálom) nem lettem jobban társasági ember. Ha elkezdesz játszani, ne vidd túlzásba. Napi 1 óra bőven elég. Ezeken kívül a fejfájást az esetleges túlsújjal tudnám magyarázni.
Szurkolok neked! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!