Mit tegyek hogy elmúljanak a félelmeim? (hosszú magyarázat)
Pár napja alvási bénultságom volt, ami nálam durva hallucinációkkal párosul, meg elhagyom a testem és stb.
Nem elég még ez, elalvás előtt beteg, morbid képeket látok. Nem is tudom minek nevezzem, talán látomások. Eleinte próbáltam tudományos szemszögből nézni, amikor még kisebb voltam, 15 éves. Nem is féltem. De pár éve elkezdtem foglalkozni keleti vallásokkal, hindu, buddhizmus. Egyre csak elmélyedtem a témában, csakra-tan, harmadik szem, túl világi lények, asztrál dimenzió és még tudnám sorolni. Ha nem olvastam volna ezt a sok baromságot (Próbálom annak látni), akkor is ezos szemszögből nézném, mert annyira valóságosnak élem meg mindig. Szóval a lényeg, hogy már olyan félelemben vagyok, hogy órákig nem tudok elaludni, rettegek, izzadok a félelemtől. Magamra húzom a takarót, és még kinézni se merek, ha átfordulok a másik oldalamra azt is csak csukott szemmel merem meg tenni. Ma hajnal fél 4-kor sikerült elaludnom. A saját ágyamban nem merek már több mint fél éve aludni. Véget akarok vetni ennek. Szkeptikus akarok lenni. Holnap vissza viszek minden ezotérikus könyvet a könyvtárba, facebookon kivettem magam minden ilyen spirituális csoportból, el fog múlni a félelmem? Szerintem nem. Én gyártom magamnak, de így talán enyhül. Vagy menjek el orvoshoz, írassak fel gyógyszert? Esetleg nem vagyok normális? Inkább szkeptikusok írjanak. Előre is köszönöm 18/l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!