Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lehet ez? (BŐVEBBEN LENT)

Miért lehet ez? (BŐVEBBEN LENT)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok fiú vagyok, leírom ide, hátha számít valamit. Na szóval, a problémám az lenne, hogy mostanában állandóan fáradtnak érzem magam, állandóan jár valamin az agyam. Már egy ideje olyan érdekes dolgok villannak be az elmémbe, hogy egyszerűen ezt nem tudom hova tenni.

Tudjátok milyen, amikor [nosztalgikusan] emlékeztek valamire, ez lehet egy hely, amihez társulhatnak illatok, érzések is. Ez az afféle nagyon specifikus, csak akkor-csak ott érzés. Disztinktív geometriai formák, amelyek csak arra a bizonyos emlékre jellemzőek. Na most, képzeljétek el, hogy ott ültök az ágyban, és az agyatok több ilyesféle emléket hasonlít egymáshoz, összefüggéseket keres és elemez egymás után és soha nem ér véget. Vagy valami ilyesmi.

Ilyen gondolatok gyötörnek egész nap. Csak akkor van egy kis nyugalmam, amikor olvasok, zenét hallgatok és/vagy rajzolok, valamint amikor alszok, de egyébként nem tudok tőlük megszabadulni. Teljesen lemerít, olyan érzés, mintha az agyam állandóan teljes fordulatszámon pörögne, ilyenkor szinte semmire nem tudok koncentrálni, sőt, legtöbbször elaludni sem.

Mi lehet ennek az oka, és hogyan lehetne ezt enyhíteni? Valakinek volt már hasonló "élménye"? Válaszaitokat előre köszönöm és akármilyen segítségért nagyon hálás lennék.

2017. júl. 20. 22:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, szard le. Az alvas rovasara ne menjen, mert abbol baj lesz. A nyolc ora alvas legyen meg mindenkepp.
2017. júl. 21. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!