Vam még esélye a gyogyulásra vagy legalább is valamilyen formában rendbe jöjön?
A párom fél éve került pszichiátriára mivel felhatalmazástnkapot aznorvosígy rengeteg mindent tudok az állapotáról de nem ez a lényeg.Az utobbi ehgy évben megállapitoták nála hoy pszichopata az utobbi ehy hónapban csak rómlik az állapota fel is került a zárt osztályra.
Mielött fel került volna voltam bent nála látogatoban és rá seismertem .Soha életében nem volt se ön és közveszélyes most viszont látam hohy mins két keze be volt fáslizva úhyan is megprobált kkárt tenni magában. Fogalmam sincs milehet veleegyre csak épül le nagyon sokszor rá kérdeztem de nem kaptam rá választ csak terelik a témát .
szerintetek valaha mégjobban lesz vam rá esély?Nem akarok lemondani róla mert szertem de anyira rossz nézni hogy leépül
Próbálj utánanézni a betegség okának, amivel őt diagnosztizálták! Hogy mitől alakul ki. Ettől is függhet, mennyire kezelhető.
A lelki eredetű betegségeket leginkább azzal lehet gyógyítani, ha szeretetet mutatunk az illető iránt és próbáljuk megérteni, de közben nem nyomjuk el. Az elfogadottság érzése fontos.
De ha más áll a hátterében, az már keményebb dió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!