Aspergeresként milyen lehetőségeim vannak a gyógyulásra?
Valószínűleg szkizotípiás személyiségzavarral súlyosbítva.
Van esetleg olyan pszichiátria ahová betudok ezzel feküdni néhány hétre? Vagy valamiféle csoportterápia?
Bármilyen tapasztalatot/tanácsot szívesen fogadnék.
Megjegyzés: privát üzenetekre sajnos nem tudok válaszolni, mert a nevemmel vagyok beregisztrálva, így inkább csak itt írnék anonim módon.
Köszönöm a megértést.
Megfelelő környezet kell ahhoz, hogy normálisan élj. Sajnos ezt a neurotipikus társaink piros szőnyegnek nevezik, holott csak a megfelelő alapvető életkörülmények vannak megnevezve. Például valaki aki anyagilag támogat, valaki aki érzelmileg és lelkileg támogat, valaki aki lakhatást biztosít, valaki aki munkahelyet biztosít - olyan munkahelyet, ahol kiteljesedhetsz és szeretnek és nem tesznek tönkre és nem kell félned attól, hogy minden ok nélkül kirúgnak, hanem bemész és dolgozol és kifizetnek.
Nekem az a tapasztalatom, hogy én súlyos életveszélyben vagyok, mert nem tudom kezelni az Asperger-szindrómámat. Nincs munkahelyem és nem igazán akarnak felvenni, ergo nem fogok pénzhez jutni, ergo elfogy a pénzem és bezárulnak a lehetőségeim és teljesen ártatlanul a környezetem hatalmas negatív nyomást gyakorolva rám össze leszek törve, mindezt azért, mert nem voltak képesek a munkáltatók esélyt adni nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!