Számíthatok bármilyen támogatásra, mik a lehetőségeim?
Valami segélyt tuti kaphatsz egy kis időre, nem a betegség miatt, hanem a munkanélküliség miatt, amiért kapsz kb. havi 20ezret, de nem 2 éven át. Azért leszázalékoltatni nem kell magad, meg nem is hiszem, hogy sikerülne, mert ha teszel érte, akkor ez nem marad állandó.
Nem is kellene 2 évbe telnie, csak egy kis önfejlesztés, pozitivitás, környezetváltozás. Nem biztos, hogy a gyógyszerek segíteni fognak, és ha elhiszed, hogy 2 évbe fog telni, mire jól leszel, akkor szépen el fog telni 2 év, és ugyanott fogod találni magad. Na mindegy, lényegtelen, te döntésed, csak tapasztalatból mondom, ha én magamtól nem raktam volna le a gyógyszereket, akkor még mindig ugyanott tartanék, mint amikor elkezdtem.
Köszönöm a válaszokat!
Korábban jártam pszichológushoz, ő mondta néhány alaklom után, hogy gyógyszeres segítségre lenne szükségem, mert ezeket leszámítva "rendben vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!