Kaptam beutalót pszichológushoz. Hétfőn megyek a kórházba időpontot kérni. Mire számíthatok?
Igaz. Csak azt hallottam, hogy a pszichológus akihez csak úgy megy az ember max 5 percet hagy az embernek... az semmi, de komolyan. Meg amúgy hangulatjavítót is javasolnak nekem a beutalón. Azok milyenek?
Amúgy 17/F
Inkább menj el magán pszichológushoz. Ő meghallgat és segit. A pszichiáterek a gyógyszert fogják beléd nyomni és hidd el, ilyen fiatalon ne akarj azon élni.
Én terapeutához jártam, PTSD-m van. Nem szedtem gyógyszert, de egy idő után annyira erős tüneteim voltak, hogy sajnos depresszióba estem. Ekkor kellet a gyógyszer, magyarul a plusz segitség, ami enyhiti a tüneteket. Közben továbbra is jártam a pszichológusomhoz heti egyszer és most tartjuk a kapcsolatot. Nagyon sokat segitett. A gyógyszert pedig nem rég kezdtem el le rakni, mert nem akarok azon élni. És még elég hosszú út áll előttem, amig véglegesen sikerül lerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!