"Hogyan kell" pszichológushoz menni?
17 éves fiú vagyok.
A lényeg, hogy amióta az eszemet tudom, azóta "nem érzem az életet". Konkrétan nem tudom mi a bajom, szociális fóbia a legvalószínűbb, de simán eltudom képzelni, hogy autista vagyok.
Barátaim voltak/lettek a kábítószer, vagdosás, önéheztetés, megalázkodás, erőteljes öngyilkossági gondolatok.. stb.
A napokban (fogalmam sincs miért, nevetségesen hangzik, de valószínűleg egy zeneszám miatt), kicsit elkezdtem vágyni egy "értelmesebb életre". Ehhez ugye szakember kellene, de az nem olyan egyszerű..
Szüleim semmit sem tudnak a fenti dolgok közül, ezért pénzt nem kérhetek tőlük erre, szóval fizetős pszichológus nem működik.
Iskolatársaim/"barátaim"/tanáraim előtt is szeretném titokban tartani, ezért iskolapszichológus sem jöhet szóba.
Háziorvosom édesanyám jó barátja, ezért tőle nem kérhetek útbaigazítást.
Az egyetlen reményem az a környékbeli kórház, de ott sem igazán tudom, hogy mit és kinek kellene mondanom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!