Az lehetséges hogy csak pszichiáterhez és pszichológushoz ne kelljen járni?
Kényszer betegségre szedek gyógyszert és hat is de a többi dologba nem lehet segíteni valamelyik meg jó nekem nem tudom miért kell beleszólni az életembe...Mindig kérdezget szerelemről meg ilyen mesebeli dolgokról és azt mondja hogy rossz az amit nézzek meg hallgatok...Van olyan amin nem lehet segíteni..lehet csak gyógyszerért járni?
CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJ
Nem érdekel milyen szerelmes hősök vagytok vagy ilyesmi csak a kérdésre várok választ..
Nagyon rossz az a terapeuta, aki bármiben is minősít téged, az életed, az ízlésed!
3 évig jártam terápiára és az én terapeutám SOHA nem tett ilyet, pedig néha egészen elképesztő dolgokat meséltem neki. Soha nem ítélt el, nem minősített, és tudomásom szerint ez súlyos szakmai hiba!
Szóval nem magával a terápiával van a gond, hanem kimondottan a TE terapeutáddal! Egy másik szakember biztos többet tudna segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!