Mit tegyek? Már nem tudok járni sem, annyira viszketnek. Hogy lehetséges, hogy mindenemen van?
Figyelt kérdés
Rajtam rengetek bolhacsípés jött ki, és mindennap egyre több! A talpamtól a tenyeremig, mindenhol van.2016. okt. 5. 18:24
1/7 anonim válasza:
RengeteG, nem rengeteK. Nem olvastok, mindent hallás után próbáltok leírni?!
Bolhátlaníts, azt teheted. Mossatok ki mindent, ruhát, ágyneműt, matracot, pakoljátok ki az összes szekrényt, polcokat... mindent. Talán patikában adnak valami szert viszketés ellen is, kérdezd meg.
2/7 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy nem bolhacsípés. Valami kiütés, allergia stb. Apró pöttyök, vagy nagyobb foltok?
3/7 anonim válasza:
Bőrgyógyászatra menj el sürgősen! Ha időpontot akarnak adni, akkor mond meg, hogy kiütéses vagy, akkor aznap fogadnak.
4/7 A kérdező kommentje:
Apró pöttyök jelennek meg mindenhol, és írtó módon viszket!
2016. okt. 6. 01:00
5/7 anonim válasza:
Szerintem is sürgősen bőrgyógyász!
6/7 anonim válasza:
Egyéb panaszod nincs? Hőemelkedés, láz, köhögés, torokfájás?
7/7 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi. Ma kihuztam az ágyam és csomó apró, szinte észrevétlen fehér bogarak voltak mögötte, nem tudja valaki mi lehet az és az csipkodhat E?
2016. okt. 6. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!