Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentálisan képtelen vagyok a...

Mentálisan képtelen vagyok a munkára?

Figyelt kérdés
Munka előtt mindig hányok,rosszul vagyok,émelygek,szédülök.Nagyon nehezen megy a munkába menet emiatt.Munka közben sokszor nem figyelek,ami miatt már a kirúgás veszélye fenyeget.Van,hogy elsírom magam,rettenetesen utálom...Emberek közt is szorongok,szúr a szívem.A meló miatt depressziós lettem,folyton az öngyilkosságra gondolok.Mit csináljak?
2017. jún. 19. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
El kelljen menned pszichiáterhez. Sajnos ez eléggé sanszos, hogy pánikbetegség. De ne aggódj, kezelhető, csak kérj orvosi segitséget.
2017. jún. 19. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szó szerint ugyanazt akartam írni, mint az 1. válaszoló!
2017. jún. 19. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, hogy ADHD-s vagy? Milyen a munka légköre, indokolja mindezt? Ha igen , lehet, hogy váltanod kéne.
2017. jún. 19. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha amunkahelyedtől van, akkor munkahelyet kell váltani, ha minden munkahelyen így vagy, akkor meg meddig vársz azzal, hogy orvoshoz fordulj? Miből fogsz megélni, ha nem fogsz tudni dolgozni?
2017. jún. 20. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a kutyát nem fogja érdekelni.

Majd megkapod,hogy "változtass magadon".

Szociális szorongással nem nagyon lehet dolgozni.

Nekem még leérettségizni is nagyon nehéz volt,4 évig,alig aludtam,teljesen kikészültem mentálisan.

Egyetemre is jártam,de államvizsgára nem mentem el,mert annyira félek tőle.

Ráadásul egyéb fizikai tüneteim is vannak.

2017. jún. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!