Chron-betegek, hogy bírjátok ezt mentálisan? Többi lent
semmiképp se add fel kérlek... nekem is elég nagy bajom van, de igyekszem... :\
Esetleg kipróbálhatnál egy másik orvost? Resectioról volt már szó? (a gyulladt szegmentum eltávolítása).
Ó istenem ne panaszkodj már annyit könyörgöm! Másnak szerinted nincs elég baja? Én pl evészavaros voltam és súlyosan tönkrement az emésztésem egy hónap alatt 10 kilót fogytam következőben meg 5 kilót híztam és ez így ingadozott. Hánytattam magam és a sav lemarta a fogaimról a zomááncot.
Neked nem kéne ennyit panaszkodnod mert lelkileg nagyjából rendben vagy csak testileg van egy kis hasmenésed. A testi betegséget alázattal kell viselni és türelemmel ez a kulcsa!
Jobbulást kívánok azért és kérlek saját maagad miatt ne sajnáltassad ennyire magadat mert ha valami akkor ez a beteges!
Első vagyok: te előző, te tudod mir az a Crohn? Te szerencsétlen, ez egy gyógyíthatatlan betegség, ami a tápcsatorna =ánusztól szájüregig) tartót részét teljes vastagságban érinti. Az egyik legrosszindulatúbb gastrointesztinális betegség a colitis ulcerosaval együtt.És igenis had panaszkodjon mert én már láttam kismillió crohnos beteget és amin ők keresztül mennek az nem semmi!
Van fogalmad róla, hogy a Crohnnak mennyi szövődménye van? anaemia, polypok, anus fistula, rák, osteoporosis plusz még a szerek amiket kapnak.
Szóval mielőtt egy ilyen végtelenül ostoba, empátia nélküli megjegyzést idehánysz gondold át. Hogy lehet valaki ennyire buta mint te vagy? De komolyan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!