Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Chron-betegek, hogy bírjátok...

Chron-betegek, hogy bírjátok ezt mentálisan? Többi lent

Figyelt kérdés
17,5 évesen diagnosztizálták nálam fogadtunk magánorvost elkezdtem szedni gyógyszereket imuránt,pentasát stb jól is voltam 3 évig építgettem az életemet elkezdtem dolgozni nem sok vizet zavart aztán most tavasszal teljesen visszajött munkámból kirúgtak miatta, 3 hónapja tart már és olyan fájdalmaim voltak ,hogy egyszerűen nem tudtam gondolkodni már minden fájdalomcsillapítót szedtem csak jobb legyen közben az orvos állítgatta a gyógyszereket de nagyon nem hatott meg nem is foglakozott velem.orvost váltottunk most egy kicsit jobban vagyok de nem tudom elképzelni így az életemet későbbiek során.Nagyon sokszor végiggondoltam hogy nem csinálom tovább 23 éves fiú vagyok még csak.
2017. jún. 12. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:

semmiképp se add fel kérlek... nekem is elég nagy bajom van, de igyekszem... :\

Esetleg kipróbálhatnál egy másik orvost? Resectioról volt már szó? (a gyulladt szegmentum eltávolítása).

2017. jún. 12. 16:37
 2/5 jeverezi ***** válasza:
0%

Ó istenem ne panaszkodj már annyit könyörgöm! Másnak szerinted nincs elég baja? Én pl evészavaros voltam és súlyosan tönkrement az emésztésem egy hónap alatt 10 kilót fogytam következőben meg 5 kilót híztam és ez így ingadozott. Hánytattam magam és a sav lemarta a fogaimról a zomááncot.

Neked nem kéne ennyit panaszkodnod mert lelkileg nagyjából rendben vagy csak testileg van egy kis hasmenésed. A testi betegséget alázattal kell viselni és türelemmel ez a kulcsa!

Jobbulást kívánok azért és kérlek saját maagad miatt ne sajnáltassad ennyire magadat mert ha valami akkor ez a beteges!

2017. jún. 12. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok: te előző, te tudod mir az a Crohn? Te szerencsétlen, ez egy gyógyíthatatlan betegség, ami a tápcsatorna =ánusztól szájüregig) tartót részét teljes vastagságban érinti. Az egyik legrosszindulatúbb gastrointesztinális betegség a colitis ulcerosaval együtt.És igenis had panaszkodjon mert én már láttam kismillió crohnos beteget és amin ők keresztül mennek az nem semmi!

Van fogalmad róla, hogy a Crohnnak mennyi szövődménye van? anaemia, polypok, anus fistula, rák, osteoporosis plusz még a szerek amiket kapnak.

Szóval mielőtt egy ilyen végtelenül ostoba, empátia nélküli megjegyzést idehánysz gondold át. Hogy lehet valaki ennyire buta mint te vagy? De komolyan?!

2017. jún. 13. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
De gondolom, amikor írtad ezt a kommented ütötted a mellkasodat, hogy itt vagy az igazi áldozat. Amúgy meg nem, egy Crohnos beteg lelkileg a béka segge alatt sincs, sok közöttük a depressziós és az öngyilkoshajlamú. "kis hasmenés", eszem megáll, az olyan elmebeteg idiótákat mint te bele.... a Dunába...
2017. jún. 13. 09:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Próbálok nem panaszkodni csak néha nehéz egy kicsit.
2017. jún. 14. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!