Félek, hogy mentálisan beteg leszek. Mit tegyek?
Sziasztok.
Az utóbbi időben sok minden összejött, munkahelyi, családi és magánéletemben is egyaránt problémák jelentkeztek. Önbizalomhiányból adódó féltékenységem miatt a kapcsolatom lassan a szakítás felé sodródik, a munkahelyemen is folyton stresszelek, családi életemből is kiszakadt egy olyan személy, aki fontos volt számomra. Egyedül a fizikai állapotom van rendben. Úgy érzem, ez így nem mehet tovább, ezért bejelentkeztem pszichológushoz. Viszont félek, hogy egy beszélgetés után át fog utalni pszichiáterhez.
Gyógyszerellenes vagyok, nem szeretném, ha valódi orvos kezelne és félek, hogy belém beszéli, hogy valami komoly mentális problémám van, pedig én csak azt érzem, hogy most egyedül nem bírom el a terheket és kellene valaki, aki utat mutat.
Igen, tudom, hogy ezt kell tegyem, ezért fordulok pszichológushoz, mert egyedül nem bírom el.
Nem gondolom, hogy nagy problémám van, kissé szorongok, de egyáltalán nem úgy, hogy pl. el sem merem hagyni a házat, stb.
Maga a félelem a mentális betegség
https://www.youtube.com/watch?v=vzGIQczkwwo&t=969s
Olyan pszichológushoz fordulj, aki kiképzett terapeuta. Még jobb, ha mélylélektani módszerekre kiképzett. (KIP, ego-state, regresszió, Bradshaw, Rossi, Ericksoni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!