Kóros önbizalomhiány és szociális fóbia ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 22:00
11/15 anonim válasza:
22:36-os barátom! Téged is csak a racionális intelligenciával áldott meg a sors! Jó tanács! olvass a sorok között is!
14/15 anonim válasza:
Szerintem a gyógyszer szedése ugyan valamiféle megoldás ideig-óráig, de nem az a legjobb, megdolgozni érte sokkal jobb, és tartósabb. Szerintem amit leírtak sokkal jobb, barátkozz, keress hobbit, csinálj olyat amiben sikerélményed van, és küzdj, sportolj. Sok munkával sok sikered lesz, és attól megjön az önbizalmad. A szociális fóbiára nem tudok mit mondani.
15/15 anonim válasza:
Nos én a mai napig ebbe a problémába szenvedek pedig méf 2és fél éve eggyüt vagyok a barátnömmel. Ö mindig azt mondja hogy ugy vagyok jo ahogy vagyok de csak elég belenézni a tükörbe és mindjárt elkezdek kételkedni. Jha plussz ennek köszönhetőn elgé aggreszív is tudok leni. Na nem a párkapcsolatban hanem a munkában de nem a legjobb meg ha valaki "ferde szemmel néz rám" eggyböl azon kezdek el gondolkodni hogy ez meg mi a francot néz rajtam. Na mindegy hogy mit lehet tenni nem tudom de szeretném a választ én is tudni hogy végre felhőtlenül lehessen örülni bárminek is az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!