Ez a viselkedés kóros vagy csak önbizalomhiány?
El tudom képzelni milyen lenne az az ember akivel el tudnék képzelni egy kapcsolatot. Ha egy buliban szembejönnek emberek, meg tudom mondani kihez vonzódom. Nincsenek magas igényeim, teljesen átlagos hétköznapi emberekről beszélünk.
Viszont nem tudom elképzelni hogy együtt vagyok velük. Ha arról lenne szó, hogy oda kéne menni, körülnézek, és rájövök, hogy az illetőnek ezernyi jobb választása lenne mint én. Emiatt ha beszélgetek is velük, akkor se póbálkozom, mert úgy érzem esélytelen vagyok. Szóbaállni is csak olyanokkal igyekszem, akiket nem tartok annyira vonzónak, így mintegy esélyt adva magamnak hogy ha a 10/10esek nem is, de talán ő esetleg észrevesz nem csak mint barátot. De persze mindig találnak maguknak valaki meglepően jól kinéző, én meg ottmaradok egyedül.
22 éves vagyok, nem volt még senkim.
Hogyan lehetne kilábalni ebből a helyzetből?
Fontos hogy higyj magadban!Hidd hogy benned olyan van,ami másban nincs meg.Hisz ez így is van,mert mindenki más.
És én azt mondom,ha kicsit furán is hangzik:"Aki nem játszik,az nem is nyer"-Szóval próbálkozz,az esély 50-50%
Semmi kóros nincs benned, ez önbizalomhiány. Egyetértek az előttem íróval, próbálj hinni magadban! Marha nehéz, tudom, de hidd el, sokan járnak hasonló cipőben. És azért, mert valaki iránt érdeklődsz, senki nem fog haragudni. Nagy igazság, hogy aki próbálkozik, annak előbb-utóbb sikerül. Ha már eljutsz odáig, hogy beszélgetsz velük, akkor nagy baj nincs veled :). Nem kell lerohanni, de ha érdeklődsz, mutasd ki! Nem kell rögtön telefonszámot kérni vagy randit egyeztetni.
Egyébként ha beszélgetsz velük, hogyan viszonyulnak hozzád? Hogyan kommunikálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!