Mire utal, ha valaki így él? Önbizalomhiány? Teljesítménykényszer?
A harmóniát csak olyan dolgokkal tudja fenntartani,mint reiki,kineziológia,jóslás,fényterápia,angyalterápia stb...minden elképzelhető ezoterikus vagy divatos dolog,heti rendszerességgel...illetve megvesz minden drága kozmetikumot,hogy eltüntesse az idő nyomait,ráncok,narancsbőr,de a gyermekének mindent használtan vesz,és rajta spórol?
Közben bőszen mutatja kifelé,hogy ő egy harmonikus ember,hogy ne lepleződjön le folyton kritizál,beszólogat,támad másokat.
Például ilyen megjegyzéseket mond másoknak másoknak,amit írtál,hogy ő harmóniában van magával,de mondjuk te vagy te vagy te nem.Elemezgeti és megfigyeli az embereket,és mindenkinek a hibáit emeli ki.
Akkor ezek szerint a saját nem harmonikus életéről akarja elterelni a figyelmet.
43 évesen lesz anya,mennyi esély van rá,ha megszületik a gyermeke megváltozik,és nem csak önmagával fog foglalkozni?
Nyilván nem él túl nagy harmóniában csak a látszatot próbálja fenntartani. De szerintem kár annyira aggódni érte, az ember nem feltétlenül lát bele a másik életébe. Ha azt mondod, csak most fog születni a babája szerintem semmi elitélendő nincs benne, hogy "rajta spórol", hisz egy kisbaba olyan gyorsan kinő mindent.. nem igazán érdemes drága, márkás babaholmikra beruházni. (Nyilván nagyobb gyereket már úgysem éget az ember, hogy használt táskát vesz neki, vagy ilyesmi.) Az is lehet, hogy ha megszületik a baba, a nő élete átértékelődik és már nem az lesz az első, hogy angyalterápiára meg jóslásra járjon.
Szerintem sokaknak nem ártana pszichológus, talán ennek a nőnek sem, de ha ő nem érzi szükségét felesleges minden áron "segíteni rajta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!