Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért "gáz" az, ha valaki...

Miért "gáz" az, ha valaki öngyilkos akar lenni?

Figyelt kérdés

Nekem személy szerint régi nagy álmom, az egyetlen "életcélom".:P

21 f

2010. máj. 17. 14:01
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak nem megoldás. Mintegy elmenekülés a dolgok elől. Úgyis meghalsz egyszer, minek siettetni? Nem igaz, hogy nincs más célod az életben. Gondolj a szeretteidre, belerokkanhatnak, ha elveszítenek.
2010. máj. 17. 14:08
 2/48 anonim válasza:
Hát pedig elég gáz. De gondolom, nem volt komoly a kérdés.
2010. máj. 17. 14:08
 3/48 anonim ***** válasza:
56%
Mert a legtöbbjüknek semmi megoldhatatlan problémája nincsen
2010. máj. 17. 14:10
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Mert genetikailag a túlélésre vagyunk kódolva
2010. máj. 17. 14:11
 5/48 A kérdező kommentje:

De, komoly volt...

Az ember alakítja saját sorsát, életét... miért nem alakíthatná a "végét" is? Miért tekintik gyávaságnak, nem normálisnak azt, ha valaki úgy dönt: elég volt, köszönöm?

A tudatos döntések sorozata tesz minket különbözővé az állatoktól.

Ui: a szeretteimnek köszönhető, hogy egyáltalán feltettem ezt a kérdést. Miattuk élek(még), pedig szívesen meghalnék már.

2010. máj. 17. 14:17
 6/48 anonim ***** válasza:
41%

azert mert mindenkinek azt motyogja. ha ongyilkos akar lenni, legyen az, ne hirdesse. mert senki sem kivancsi ra..

amugy meg aki valojaban ongyilkos akar lenni, az nem jelenti be kozhirnek..

es ott akassza fel magat, ahol biztos nem talaljak meg 2 perc utan, hogy leszedjek, ha tablettat vesz be, akkor elmegy meghalni(ugyanez az erfelvagasnal is, legalabb az ajtot kulcsra zarja, mikor nincs otthon senki), nem a nagy tomegbemegy ajuldozni, hogy masok kihivhassak a mentoket. es nem gondolkodik h ugorjon-e vagy nem, es lent ott varjak a tuzoltok, mentok, a bameszkodok es aztan fel ora mulva eldonti h o most nem ugrik..

ezek az emberek alt nem akarnak igazan meghalni, csak masok figyelmet akarjak magukra vonni.

A sikertelen ongyilkossag is hulyeseg, mert ha valaki tenyleg ongyilkos akar lenni, minden bizonnyal sikerul is neki.(!)

2010. máj. 17. 14:19
 7/48 anonim ***** válasza:
67%
Az előző amit ír, az egy baromság. Minden öngyilkos ad segélykérést a halála előtt. Akinek pedig nem figyelnek oda a segélykérésre (mert ugye aki szól, az biztos nem öli meg magát, minek figyelni arra), az fog előbb-utóbb öngyilkos lenni.
2010. máj. 17. 14:23
 8/48 anonim ***** válasza:
82%
Hány olyan ember van, aki 2.-3. próbálkozásra hal meg! Rengeteg! Ha igaz lenne amit írt, akkor az egyik se halhat meg, hiszen ők nem meghalni akarnak, csak figyelemfelkelteni! Baromság!
2010. máj. 17. 14:24
 9/48 A kérdező kommentje:
14:19esnek ajánlom figyelmébe a cry for help fogalmát
2010. máj. 17. 14:24
 10/48 anonim ***** válasza:
74%

Már bocs de szerinted mekkora rá az esély hogy az utolsó 3 hozzászóló 82%-os és csak annyi időeltérés van a válaszok között, amennyi egy megíráshoz kell? xD Most vagy egy % hajhász, és akkor ennyi életcél szorult bele, vagy annyira fontoskodó hogy önmagát is képes megcáfolni és akkor elmebeteg, vagy egy nagyon fontoskodó alak, akit senki sem szeret ezért, és itt használja ki az idejét erre..de az is lehet hogy nem, de gyanús...

Csak játszanak veled öregem!

Am szerintem nem gáz, mert nekem sem az a nagy álmom hogy 120 évesen 40 év szenvedés és a családom szenvedése után hirtelen elpatkoljak! Inkább halok meg, amikor még boldog vagyok, pölö mint egy pókerjácmában, akkor szállok ki amikor a legtöbb pénzem van, nem akkor, amikor már csontig kiveséztek.

Egyébként egyes vallások szerint ha meghalsz, örök időkre olyan maradsz, mint halálod pillanatában, örökkön örökké...de én nem hiszek ebben mert nem túl racionális.

Ha mégis elszánnám magam hogy meghalok, azt valami kellemes dologgal csinálnám, mondjuk autóvezetés közben nekiszáguldanék 300-zal egy kőnek, vagy egy fának...de úgy hogy a hatás biztos legyen... :D Vagy mások tanácsát követve, jól leinnám magam és vagy kiugranék egy repülőről ernyő nélkül, vagy háborúban, vagy pedig egy havas tájon elaludnék és halálra fagynék. De legeslegszívesebben az önfeláldozást választanám nemes célként. Csak gyors, vagy szép legyen :D

Most lehet engem betegnek tartani, nem érdekel, de én ezt tenném :D

2010. máj. 17. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!