Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Szakitas utani...

Mit tegyek? Szakitas utani mentalis/fizikai reakciok.

Figyelt kérdés
2 napja nem tudok enni, de ezt ugy ertem, hogy egy darab keksz nem marad meg bennem, Allandoan szorit a mellkasom, magas a vernyomasom szorongok, egyre rosszabbul erzem magam, illetve raz a hideg. Ha ra gondolok ha nem, ugy erzem kezdem elvesziteni a kontrollt magam felett, de tanacstalan vagyok, hogyan lehetne ezen segiteni?

2017. máj. 8. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Idővel enyhül. Lesz étvágy stb... Addig foglald el magad más dolgokkal, hogy ne ezen kattogj.
2017. máj. 8. 13:14
 2/3 anonim válasza:

Fogd fel másképp az életet.

Senki nem érdemli meg hogy

szenvedj miatta. Mert aki megérdemelné, az miatt nem fogsz soha. :) örülj hogy most van több szabadidőd, vásárolj szexi ruhákat magadnak, egyél igyál azt amit akarsz. Élvezd az életet nélküle.

2017. máj. 8. 13:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Csakhogy egyutt elunk, es miattam tortent a szakitas:S minden nap latom
2017. máj. 8. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!