Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanaxal se tudok aludni? 0,25 mg

Xanaxal se tudok aludni? 0,25 mg

Figyelt kérdés
Holnap menni állásinterjúra de mostansàg anyi ideg volt meg szorongàs a héten. Bevettem egy xanaxot mellé citromfű tea. Álmosodok de nem jön álom a szememre. Mit csinàljak?
2017. ápr. 26. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
bevehetsz még egyet, de akkor aludj legalább 7ig.
2017. ápr. 26. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem meg ne szokj rá, borzalmas leszokni.
2017. ápr. 26. 23:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ne xanax al akarj aludni, persze ha állásinterjúra mész nyugodtan bevehetsz előtte is. De huzamosabb ideig szedni, nem túl jó ötlet. Leszokni róla nem egyszerű, nekem volt olyan elvonási tünetem azt hittem belehalok.
2017. ápr. 27. 12:12
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Orvos javasolta a xanaxot? Mire szeded? A magyarokra annyira jellemző, hogy nyelik a xanaxot akkor is, ha nincs rá szükség.

Nem akarok gyökér lenni, de a Xanax komoly gyógyszer, orvosi felügyelettel kell szedni, és nem arra, ha néha stresszes vagy.

2017. ápr. 27. 13:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha nagyon baj van csak akkor veszek be. 2 éve írták fel és onnan maradt. Nagyon ritkán szedem,3 havonta 1-2 szem ha nagyon erős a szorongás nem akarom hogy függöséget okozon.
2017. ápr. 27. 18:59
 6/6 A kérdező kommentje:
10 éve vagyok vagyok depresszíos mellé van erős szorongás.
2017. ápr. 27. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!