Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen berögzült hogy nem...

Teljesen berögzült hogy nem tudok vagy nehezen tudok aludni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszer nemjót aludtam nem birtam elaludni és azóta teljesen "megijjedtem" és össze vissza alszom de vannak hullámok mikor meg teljesen jól de 1 hétnél tovább nem tart.Beképzelem magamnak és rágörcsölök mindig ez tuti mert tavaly szorongást képzeltem be és az is elmult mikor lefoglaltam magam. Munkára nem szorulok ezért itthon vagyok lehet e ez szimpla unalomból az èn hülyeségem és ha nem foglalkoznák vele elmulna vagy valami más ? Hozzátenném hogy amég nem képzeltem be képes voltam végig aludni a fèl napot.
2017. febr. 17. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Számolj háromig. Én néha fél négyig is számolok.
2017. febr. 17. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
el kene menned dolgozni v valamivel lefoglalni magad, es nem ernel ra ilyesmikkel tolteni az idot. :D
2017. febr. 17. 16:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szerintem is ez áll e mögött hogy nem vagyok aktív tagja az életnek és ez zavar engem hogy nem csinálok semmit :/ csak kivancsi voltam mit gondoltok
2017. febr. 17. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!