Vannak olyan pasik (vagy leszbikus nők) akiknek van egy berögzült ideálja és mégis megfogta egy attól teljesen eltérő ellentétes ember?
Én világéletemben a zöld szemü szőke hajó lányokra buktam.. .ehhez képest minden tipusu barátnőm volt már csak zöld szemü szőkehajú nem...
söt szimplán szőke se volt és szimplán zöld szemü se volt... na erre varrj gombot...
Leszbi vagyok. Az ideálom a barnásszőke haj+kék szem, magas, vékony alkat. Én barnahaj+szem, alacsony, formás alkatú vagyok. Nemtudom miért, az ellentét vonz.
De nálam arcfüggő ki tetszik meg, meg ugye a kisugárzás, de konkrétan mindenféle lány tetszett már, szóval ennyit az ideálokról, de valamiért nagyon vonzanak a magasabb nők, haha :D
Szintén leszbikus lány vagyok és pont most kezdett tetszeni egy lány, aki teljesen ellentéte az "ideálomnak". Mondjuk nem szeretem ezt a szót annyira, mert én nem igazán eszerint a típus szerint keresek, hanem többnyire rajtuk akad meg a szemem, minden tudatos próbálkozás nélkül. Barna haj, magasabb, vékonyabb alkat, telt száj, erre akire mostanában képtelen vagyok nem gondolni alacsonyabb, szőke és enyhén teltebb alkatú.
Megesik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!