Ez mitől lehet megzakkantam volna?
Figyelt kérdés
Álmomban nagyon furcsán viselkedek.Mivel külön szobám volt mindig mióta párom van azóta lehet ezt észrevenni. Egy hónapja a következők voltak: Álmomban veszekedtem rá mindenféle előzmény nélkül de csak pár mondatban letoltam ezt többször csináltam egyikünk sem tudta hova tenni.Aztán egyszer kilöktem az ágyból fél kézzel.Ezek nemrég megszűntek most álmomban a gatyájába nyúlkálok. Ilyenkor nem vagyok magamnál mert mindig ledöbbenek amikor mondja most pl felkeltett és tényleg a gatyájában a farkán volt a kezem.Egyébként fogcsikorgatással kezdődött.2017. ápr. 17. 17:57
1/2 anonim válasza:
Van egy mondás: Éhes disznó makkal álmodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!