Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Szerintetek...

Mitől lehet ez? Szerintetek megzakkantam!?

Figyelt kérdés

De tényleg , csak akkor írjatok ,ha van tapasztalatok/ötletetek , ilyen "viccekre" most nem vagyok kíváncsi :S

Szóval kb 2 hónapja áll már fenn ez az állapot ,hol jobb ,hol rosszabb. Kb ilyen "beállt" állapotba vagyok amiből nem tudok kijönni. Megfigyeltem ,hogy nem tudok a jelenre koncentrálni ,mindig jár az agyam- már nagyon nagyon idegesítő/aggasztó. Van amikor jobb ,de ha sz*r lesz utána álmos leszek és nagyon fáradt. Ha nem korán kelek , mondjuk mikor nem megyek suliba és magamtól ébredek fel vagy ilyesmi akkor kell egy 10-15 perc mire fel tudok "éledni", mert azt se tudom hol vagyok.

2011. okt. 20. 19:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Depressziós is voltam már , de jelenleg csak életcéltalan vagyok és ha rámjön ok nélkül ideges leszek :S Néha nagyon rossz hangulat jön rám , múltkor megnéztem egy filmet amibe álom és valóság összemosódott utána nagyon rossz volt ,meg voltam róla győződve ,hogy én is csak álmodok, utána azt hittem megőrültem (ami most is nagyon aggaszt :S) majd biztos voltam benne ,hogy már a végét járom , meghalok. :S Meg ilyesmi „gondolataim” vannak vagy érzéseim ,hogy átgondolom az eddigi életem, a múlton jár az eszem- meg néha belezavarodok az idősíkokba, de szerintem ezt már csak beképzelem. Hittem már magam pánikbetegnek, generalizált szorongást is „állapítottam már meg magamnak” valamint a derealizáció-deperszonalizáció tüneteit is felfedeztem
2011. okt. 20. 19:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem tudom melyik lehet a „bingó” orvoshoz nagyon nehezen megyek és nem is hiszem ,hogy nyugtatóktól megoldódnának a gondjaim.

Akkor azt gondoltam ,hogy a korral jár meg ,hogy nagyon visszafogom magam meg sok nagyon negatív hatás ért meg ilyesmi. És eldöntöttem ,hogy változtatok meg ilyenek ,de ez sajna máig nem történt meg. Lehet hülye ötlet de szerintem belezakkantam kicsit(vagy nagyon :S) a sok érzelmi problémámba vagy nem is tudom de lehet ,hogy agyrák :S :S :S Sajnos elképesztően hipohonder vagyok ráadásul ez is nagyon zavar.

2011. okt. 20. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Az baj, hogy nem tudsz a jelenre koncentrálni. Végülis minden ezen múlik, a sikereid, a tanulmányaid, a cselekedeteid,az emberi kapcsolataid - hogy mennyire tudsz "jelen" lenni. Itt és most.

Vannak jól kiérlelt keleti technikák, amivel a koncentráció, meditáció, kontempláció fokozható, erősíthető.

erről olvashatsz is:

[link]

de gyakorolni kell, mesterrel.

[link]

2011. okt. 20. 19:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!