Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez? Talán megzakkantam?

Mi lehet ez? Talán megzakkantam?

Figyelt kérdés

Miután leírom,biztos mindenki azt mondja majd,hogy már rég el kellett volna menni orvoshoz,de minek ha nincs más panasz:)

Ez a dolog nem most kezdődött,bár azt sem mondhatom,hogy születésemtől tart,mondjuk azt,hogy már jó 12 éve.Eleinte nem foglalkoztam vele,de ahogy öregszünk,úgy válunk hipochonderebbé:)

Szóval amikor még kicsi voltam,alkalmanként történt olyan,hogy úgy éreztem a pupillám kitágul,mintha át kerültem volna egy másik dimenzióba és nem tudtam,hogy az a játék az enyém e vagy sem.Két perc kellett,hogy felfogjam,hogy ez bizony az enyém,akkor a pupillám visszaállt alap állapotra,a fülem sem zúgott és megismertem,hogy ez az enyém.Ez a legkülönfélébb dolgokkal meg történt már,most pár perce,nézegettem iwiwen az egyik volt osztálytársam és megint jött ez a valami és itt gondolkoztam,hogy úristen ez a lány az én osztálytársam volt?! Elég furcsa érzés,kicsit ijesztő is amikor visszatér,leginkább attól tartok,hogy a nemsokára megszülető lányomnál is lesz ilyen,mi van ha nem fogom megismerni?:S Fiatal is vagyok,21 éves,más mentális gondom nincs,okos diplomás nő vagyok,de akkor mégis mi ez?Nem volt valakinek ilyen?Bár nemhiszem,de egy próbát megért.Szerintetek említésre méltó,vagy mindnekinek van ilyen,csak olyan piti,hogy nem is érdemes vele foglalkozni.

Előre is köszönöm a válaszokat:

Ada és Abigél

2009. okt. 30. 18:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Most akkor skizo vagy?
2009. okt. 30. 19:03
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

nem kötekedés

de Abigél ki ?

2009. okt. 30. 19:05
 3/17 dellfil ***** válasza:
100%

Fordított deja vu... :)

Nem alacsony a vérnyomásod, és (vagy) nem szokott idönként "megzuhanni"? Mert a vérnyomásingadozás tud cifra dolgokat művelni az agyunkkal.

2009. okt. 30. 19:10
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Én is azokra gondoltam, amikre az előző válaszolók... Miért írtad alá 2 névvel?? :O Egyébként én nem gondolnám, hogy ez túl gyakori lenne... Sőt, nekem kifejezetten ritkának tűnik a jelenség... Menj el dokihoz!
2009. okt. 30. 19:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg érdekes. Engem érdekelnek az ilyen dolgok, habár még nem éltem át. Igaz, egyszer régen hirtelen azt hittem a kisfiamra, hogy én magam vagyok az. De csak egy pillanatig tartott. Szerintem tudatosan figyeld, hogy mi történik, ha megint jön az az állapot. Figyeld meg, hogy a szemed látja-e valóban, vagy csak képzelet.

Most találtam Weöress S. könyvében ezt."Aki elkezdi lebontani egyéniségét,mindjobban elveszti a határt saját és mások lelke között."

2009. okt. 30. 19:13
 6/17 anonim ***** válasza:
Én gyerekkoromban sokszor megdöbbentem, amikor kiderült, hogy helyem van a világban, nevem, feladataim stb. Olyan érzés, mintha filmet néznél, és a szereplők hirtelen kiszólnának hozzád:D
2009. okt. 30. 19:28
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
szia! lehet h off lesz de a válaszolóidnak mert úgy néz ki h csak én értem :D : az egyik név a kérdezőé a másik pedig a pocakjában növekvő emberkéé :D remélem így már érthető! Igazi válasz: egyébként lehet h tényleg a vérnyomásod játszik veled! jobb lenne elmondani egy dokinak! Boldog kismamaságot :D
2009. okt. 30. 19:35
 8/17 anonim ***** válasza:
jav: kimaradt h "de a válaszolóidnak mondom hogy..." bocsi
2009. okt. 30. 19:42
 9/17 A kérdező kommentje:

Az beb@szna,ha skizofrén lennék XD,ne idegesítsetek már:D Nincs kettéosztott személyiségem,Abigél pedig a lányom,de mivel jelenleg vele kell osztoznom egy testen,hát kiírom őt is:D(más azt írja xp hetes kismama én ezt,mert már ő is él):DD)

A vérnyomásom teljesen rendben van,mindig pontos értéket mutatott,cukros sem vagyok,egyszerűen olyan mint ahogy leírtam,mintha egy pillanatra nem én lennék és elfelejteném,hogy az a dolog az enyém.De csak ez jellemző,olyan nem,hogy nemtudom,hogy hol vagyok,vagy hasonló,csak ez.Érdekes,lehet el kellene mondani az orvosnak,de nem jön olyan gyakran,hogy említésre méltó lenne:S

Lehet,hogy tényleg meg kellene mondani az orvosnak,lehet az is,hogy pillanatnyi oxigénhiány vagy fene tudja:S

Köszi a válaszokat...:)

2009. okt. 30. 20:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak normális jelenség.Én a múltkor kábé fél napig egyszerűen nem hittem el,hogy létezik olyan szó,hogy ünnepség!!Pedig nem vagyok hülye,mindigis ismertem ezt a szót..Vagy például hirtelen nem tudom,h léteznek-e évszakok,meg hirtelen nem tudom,mi ez az egész,amiben élek (a világ..)de ezek ilyen kábé fél percig tartó,elég fura rossz érzések,de azért nemhinném,h vmi pszichiátriai dolog lenne a háttérben.Bár ez a "kitágul a pupillám"-dolog elég érdekes,az egész szövegre azt mondanám,h nincs ezzel semmi baj,de az a félmondat lehet,h okot ad rá,h mégis orvoshoz menj!
2009. okt. 30. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!