Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segííítséééég! Megzakkantam?

Segííítséééég! Megzakkantam?

Figyelt kérdés
Szóval olyan esetekről van szó, ami mással nem történik meg, csak velem. Történik velem valami pl.: elhív a barátnőm fagyira, és én már azt úgyérzem egyszer már megéltem, valahogy ismerős az egész... és nem emlékszek rá, hogy látomásom volt, vagy megálmodtam, csak érzem, hogy velem ez már 1x megtörtént! Légyszi segítsetek! Ja és legyszi normális válaszokat! Köszi előre is!
2012. júl. 13. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt hívják déja vu-nek, és nincs benne semmi misztikus. Ja és megsúgom, hogy mindenkivel előfordul.

[link]

2012. júl. 13. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Mindenki tudja, hogy ilyenkor hiba van a mátrixban.
2012. júl. 13. 19:12
 3/7 A kérdező kommentje:
De velem nem csak ez a furcsa! Gondolok az anyumra és 1 másodperc után felhív telefonon. A tesóm kicsi, emeletes házunk van és még nem tud feljönni a lépcsőn, és még meg se szólal, hogy hozzam fel én már megyek érte! Pedig még a lépteit sem hallottam! Már komolyan kezdek félni magamtól! És még sorolhatnám, hogy milyen furcsa dolgok történnek velem
2012. júl. 13. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Megérzés, ösztön, amik szintén minden embernél megjelennek. Valakinek jobbak, valakinek nem annyira. Ebben sincs semmi különös.
2012. júl. 13. 19:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! Nem annyira sokat segítettetek, de legalább tudom, hogy nem vagyok zakkant! :)
2012. júl. 13. 19:28
 6/7 anonim válasza:
Velem is szokott ilyen lenni de ez normális nyugi : )
2012. júl. 21. 18:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi! :)
2012. júl. 24. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!