Ha egy magyar állampolgár összeházasodik kint Amerikában egy ottani állampolgárral de ő azonos nemű?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már azonos nemű házasság útján is meg lehet ott szerezni az állampolgárságot, viszont szerintetek ez az illető magyar állampolgár felveheti majd az ottani házastársa nevét? Vagy hogy működhet ez?tegnap 22:50
2/2 A kérdező kommentje:
Itt olyan lehetőség van max hogy bejegyzett élettársi kapcsolat vagy nem is tudom én micsoda de a lényeg annyi hogy ott kint ugyanúgy házasnak fognak számítani, az állampolgárság is jár érte majd évek után
tegnap 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!