Német férfival szeretnék összeházasodni Magyarországon. Van tapasztalatotok milyen dokumentumokat kell benyújtani az Anyakönyvi hivatalba? Ahány helyre megyek annyifélét mondanak.
Találgatok.
Gondolom, csak egy anyakönyvi hivatalban akartok házasodni.
Akkor miért nem ott és csak ott érdeklődtök?
Sehol másutt semmi papírt nem kell bemutetnotok, de amit igen azt itt.
Ők pedig csak-csak tudják, hogy mit fognak kérni.
Hát persze... és nyilván én is ezt gondoltam.... :) miután az ötödik anyakönyvi hivatalban jártunk – annyian házasodnak hogy egyszerûen nme tudnak még idôpontot sem adni megbeszélésre csak hónapokkal elôtte – végül egy kisebb Pest környéki hivatalban kötöttünk ki. Ott a hatodik variációt mondták a papirokkal kapcsolatban.
Egyébkénk mindent beszereztünk, ráadásul OFFI–s fordításban kell ami nem olcsó, így mielôtt egy újabb papir fordítására kifizetek 10.000 Ft/oldal és várok rá két hetet gondoltam megkérdeztem hátha valaki megosztja a tapasztalatait...
Közben úgy tûnik meg is oldódik egy másik vonalon. Ha már biztos lesz le is írom a megoldást hogy segítsek egy esetleges késôbbi kérdezônek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!