Ebay vs. Wish? Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok?
Én mindkettőről rendeltem már, igazából attól függ, mit szeretnél rendelni. Én rendeltem már 3 ruhát Wish-ról, azoknak nagyon kínai és szar anyaguk volt. Rendeltem onnan parókát, műfogat, és powerbankot is (ami amúgy nem jött meg). Én nem ajánlom nagyon, olcsó, de mit érsz vele, ha szar? Ebayről is rendeltem, ami jobb, de a szállítás nekem három hónap volt. A telefontokjaim azóta is jók, amik onnan vannak.
Én igazából az Aliexpresst ajánlom, a minőség sokszor jó, a kiszállítás gyors, és gyakran ingyenes. Na meg van egy nagyon hasznos része is, ha a termék nem olyan, mint szeretnéd, írsz az árusnak (mert tudsz), és visszakéred a pénzedet. Nekem mindig elfogadták, és visszafizették.
Viszont egy jó tanács, ha mindenképpen Ebayről vagy Wishről szeretnél rendelni: csak olyat rendelj, amit előtted már sokan rendeltek, [orders:x] és visszajelzés is van. Mielőtt rendelsz, mindig nézd meg a képeket, hogy ne verjenek át, és tudd mire számítasz!
Köszönöm szepen a valaszokat!!!!
A wish-ről nem regen lattam hogy a ruhák nem jo minősegűek es mivel én leginkább szoknyákat, ruhákat rendelnék azt kilőttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!