Azért vagyok itthon, hogy nyelveket tanuljak. Szeretem, imádom, meg vagyok veszve érte. Amíg nem volt rá időm, megzakkantam, ha nem foglalkozhattam vele, msot hogy előttem a sok teljes nap, nem bírom rávenni magam. Mit csináljak?
Ezzel én 100% így vagyok!
Terveztem, hogy miket fogok megcsinálni, amint lesz rá időm, és ezek mind olyanok, amiket én magam szeretném csinálni... aztán most hogy itt van a sok szabadidő, SEMMIT nem csinálok. Még annyit sem, mint amikor kevesem szabadidőm volt.
Jó lenne tudni ennek az okát, és hogy hogyan lehet ezen változtatni. Mert ha nincs változtatás, akkor elszaladnak úgy a napok, hogy semmit nem csinálok...
Tényleg, Ti milyen nyelvet tanultok/szeretnétek tanulni?
Én a franciámat akarom tovább fejleszteni. Most még kezdő szinten vagyok (A2 kb.). Angolul felsőfok van már.
Igaza van "webnyelv"-nek!
Ez inkább általános időgazdálkodásról, célkitűzésről és megvalósításról szól mint konkrétan a nyelvtanulás hogyanjáról...
Azért nekem nincs lehetőségem 200 km-ket utazni. :)
De a lényeg érthető. :)
1.
Ez sosem működik, hogy az ember napokat heteket a négy fal között ül, hogy na majd most sort kerít arra, amire máskor nincs idő... A máskor ellopott ötpercek a legértékesebbek! :)
Németet meg ne autodidaktán tanulj, hacsak nem beszélsz már eleve 3-4 idegen nyelven, közte valami germánon is. Keress egy jó nyári tanfolyamot, vagy ugorj el Ausztriába valami közösségbe, hogy kelljen beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!