Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, körülbelül 12 éves korom óta pánikrohamaim vannak.

Pár hónap (kb 8-9) után, miután diagnosztizáltak, elhatároztam, hogy erőt veszek magamon, és leküzdöm, mert fejben dől el minden.

Sikerült is, nagyon ritkán voltak csak rohamaim. Teljesen új ember lettem, más gondolkodásmóddal és viselkedéssel. Követtem a céljaimat, hasonló dolgok, a depressziós énemnek nyoma sem volt.

És ez ideáig rendben is volt, tartottam magam ehhez az 'új személyiséghez'.

De egy hete mintha kicseréltek volna, visszatért minden régi tünet. Nem tudok kikelni az ágyból, éjjel-nappal szorongok, és semmit sincs kedvem csinálni, olyan, mintha egy álomban lennék.

Fogalmam sincs mi történhetett, hogy megint ilyen lettem, de már nem bírom tovább..

2017. ápr. 15. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Aki diagnosztizált, az mit mondott neked? Nem hiszem, hogy azt mondta, hogy oldd meg egyedül 14 évesen.
2017. ápr. 15. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!