Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Orvosnàl voltam.Mind neurológusnàl,mind pszchiàternèl.Sőt! Mèg pszichològusnàl is.Diagnòzis nincs,de èn egyre rosszabbul vagyok.Tüneteim:

1.A tàrsasàgot csak akkor tudom elviselni,ha tudom hogy az illető szeret.

2.A közössègi èlet fàraszt szellemileg,lelkileg.

3.Nem tudok 1 ó tovàbb figyelni valamit mert agyilag kimerülök.

4.Ha kimerülök szellemileg minden ok nèlkül elkezd folyni a könnyem.

5.Sokszor van hogy felteszek magamról fèszre kèpeket.Aztàn törölöm mindet mert szerintem nem vagyok önmgam.Egy kèp sincs ròlam fent.

6.Nincsennek baràtaim.Ùgy èrzem mindenki sajnàl vagy megvet.Kevesebbnek is èrzem magamat.

7.Szeretek egyedül lenni.

8.Ha elfàradok,torz az arcom.

9.Fèlek a nagy vizektől,tűztől,gàzpalacktòl.

10.Ha egyedül maradok a hàzban akkor hangokat hallok,fèlek azt kèpzelem betörnek ès megölnek.

11.Fèlek èles kèseket használni.Fèlek hogy valakit vagy sajàt magamat bàntok.

12.Egyik percről a másikra vàltozik a hangulatom.

13.Fèlek a magànytòl, de a hosszabb idejű tàrsasàg is zavar.

14.Attól fèlek öngyilkos leszek.Néha vannak rossz gondolataim.Amùgy nem szeretnèk az lenni,csak elkèpzelem milyen lenne,ki siratna stb.

15.Mèg soha nem volt szexuàlis kapcsolatom.Anno suliban 2 èvig jàrtam egy fiùval.Nagyon szerettem.A csalàdja nem kedvelt.Csak csòk volt vele.

22/N

2017. ápr. 6. 00:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek lehet, hogy külön dolgok külön okokkal, előző életes és transzgenerációs okokkal.

Családállításra/rendszerállításra/SVT-re és reinkarnációs hipnózisra kéne járnod, havonta 1-2 alkalom sűrűséggel egy év alatt ezeknek a panaszoknak a fele is megszűnhet.

2017. ápr. 6. 01:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Ennek viszont sok ismerőse volt, mégsem ment vele sokra.

[link]

2017. ápr. 6. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!