Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a bajom szerintetek?

Mi a bajom szerintetek?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. 20 évesen érettségiztem le, utáma dolgoztam , de onnan elbocsátottak , nincsenek barátaim senki soha nem is volt se barátnom. 21 éves korom ota vok itthon. Most 24 vagyok , azota nem. Beszélgettem enberekkel sehova nem jártam el. Fél éve fáj a fejem, egyhangu napjaim vannak, mintha osszefojnának 3 éve nem torténik velem esemény, kimegyek az utcára alig kapok levegot majd hazamegyek. Nincs hova eljárnom, és már nem birom. Semmi nem boldogit semmi nem érdekel, izzadok amikor kimegyek ,mármint nagyon folyik rolam a viz ha buszon utazok. Nincs jovoképem semmi. Nem tudom mi lett velem, régen nem ilyen voltam . Lehet vmi depresszio? Vsgy nem tudom. De begolyoztam az itthonléttol 3 éve ez van. 24-f
2017. ápr. 11. 23:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen tüneteket a fóbiák tudnak okozni, pl szociális fóbia. Gondolom számítógépezel és nem olvasgatsz otthon már 3 éve. A túl sok számítógépezés okozhat ilyet, hogy csökkenek a szociális és a konfliktuskezelő képességeid. Nincs mese fel kell kelleni, és kimozdulni, majd szépen lassan visszajőnek ezek a képességek. Az nagy baj ha nincs jövöképed, ezen is változtass. Keresd meg mi érdekel és foglalkozz azzal.
2017. ápr. 11. 23:19
 2/2 jeverezi ***** válasza:
egy kicsit zárkózott lettél a sok magánytól. Igen begolyóztál sajnos ahogy írod is.
2017. ápr. 12. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!