Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez pánikroham lenne? Szorongás?

Ez pánikroham lenne? Szorongás?

Figyelt kérdés

Az utobbi harom napban ketszer volt olyan, hogy hirtelen nem kaptam levegot es elkezdek levegoert kapkodni es nem tudok semmit csinalni, abba hagyni sem tudom.

Nem sirok, de folynak a konnyeim.

Kb 4-5 percig tart.

Mostanan nagyon sokat idegeskedem, remalmaim vannak es felelmet erzek ok nelkul.

Mi bajom lehet?

2017. ápr. 14. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínű, szorongás. Egyéb tüneteid vannak? Erős szívverés, kézremegés, izzadás, tenyérizzadás, stb.?
2017. ápr. 14. 10:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Amikor van az a rohamszeru akkor igen, gyorsabban ver a szivem es nagyon melegem is van. Olyan erzes , mint amikor mindjart elajul az ember
2017. ápr. 14. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez szorongásos roham lehet. Van olyankor konkrét ok, ami kiváltja, vagy spontán jön?
2017. ápr. 14. 10:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Ha csak ez a felelem van bennem akkor nincs.

De a rohamok elott kivaltja valami, olyan dolog amitol hirtelen megijedek es panikbaesek szoszerint.

2017. ápr. 14. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet én küzdöttem szorongásos pánikbetegséggel. Volt egy rohamom ami után nem tudtam abbahagyni a remegést. Másnap elmentem pszichiáterhez a családom elkísért ami nagy könnyebbség volt mert nehezen tudtam rávenni magamat erre. Nehéz volt vele szembenézni, de segítettek. Keress fel egy orvost mert ezzel nagyon nem kellemes együtt élni és lehet segítséget kapni. Ami nagyon fontos ha jön roham ne ijedj meg még jobban próbáld elfogadni és tudatosítani magadban, hogy nincs veszély ez egy téves reakció mindjárt elmúlik! Ne ijedj meg nem fogsz szívrohamot kapni szinte biztosan. Tényleg azt ajánlom keress fel mielőbb egy pszichológust avagy pszichiátert. Én a mai napig járok hetente egyszer egyenlőre terápiára és szinte már sohasincs pánikrohamom. Ne add fel a reményt semmiképp!
2017. ápr. 15. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!