Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség repülőn- hogyan...

Pánikbetegség repülőn- hogyan lehet készülni rá?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt egy pánikrohamom lassan fél évvel ezelőtt, azóta nagyon sokat szorongok, főleg zárt helyeken, ahonnan nem tudok egyből kijönni ( pl vonaton, ha hazautazom, metrón ha nagyon sokan vannak ). Idén szerettem volna utazni repülővel több helyre is, de mióta volt ez a pánikroham attól félek repülőn ha előjönne mit kezdenék magammal, ott még rosszabb lenne mivel semmi esélyem kiszállni. Valakinek van valami módszere hogy erre lehet e készülni valahogy? Nem szeretném ha megkeserítené az életemet. Esetleg valamilyen erősebb nyugtatóval megelőzhető a dolog?

2017. márc. 19. 09:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez már azért súlyosabb, pszichológus nélkül nem fog menni, buszra még talán rászoknál anélkül is, de a repülőgép az tényleg hosszú út menekülés nélkül, nem kivédhető szakszerű segítség nélkül!
2017. márc. 19. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező,érdekes kérdés,személy szerint metrón sokat voltam rosszul,meg vagyok is ha néha használom,repülőn meg sose voltam,talán mert ott valamennyi drukk amúgy is van mindenkiben,így a szorongás tárgyat kap,nem biztos h rosszul lennél. Amúgy meg nyilván egy repülőn könnyen szakszerűen tud a személyzet egy pánikrohamot kezelni,van ott erre gyógyszer ebben biztos lehetsz.

De írass fel xanaxot,az segít,ha elmondod a félelmedet az orvosodnak ilyenkor simán felírnak.

2017. márc. 20. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!