Ez miféle lelki sérelem lehet? Rámerjek kérdezni?
Néhány napja megismertem egy kedves de nagyon fura lányt és bármennyire is szerettem volna nem küldött képet magáról, azt mondta gyűlöli magát és soha többet nem akar emberek közé menni az iskoláján kívül, hónapok óta bujkál. Nagyon nehezen de sikerült rávennem a találkozásra és teljesen le vagyok döbbenve. Egy álomszép lány állt meg előttem, életemben nem láttam még ilyen gyönyörű nőt. Mindenféle festék nélkül, naturalban volt lélegzetelállító a szépsége. + legalább 1 méter hosszú haj és tökéletes test. Ekkor felmerül a kérdés...egy ilyen nem hétköznapi természetes adottságokkal és erős tudálékonysággal rendelkező fiatal lány hogy gyűlölheti magát ennyire, hogy nem mer emberek közé menni és semmi önbecsülése nincs? Mellesleg sóvárog a halál után. Ez most súlyos depresszió vagy valami szerelmi csalódás? És honnan ez a hatalmas öngyűlölet?
én hogyan tudnék segíteni rajta?
25/F
Ha ennyire szép, akkor lehet folyamatosan megtalálják az utcán olyan emberek, akik szeretnek nyomulni és azok sokszor a legkellemetlenebb emberek.
Valami nagy trauma érhette, vagy veleszületett mentális baja lehet.
Ha tinédzser akkor meg életkori sajátosság is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!