Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez miféle lelki sérelem...

Ez miféle lelki sérelem lehet? Rámerjek kérdezni?

Figyelt kérdés

Néhány napja megismertem egy kedves de nagyon fura lányt és bármennyire is szerettem volna nem küldött képet magáról, azt mondta gyűlöli magát és soha többet nem akar emberek közé menni az iskoláján kívül, hónapok óta bujkál. Nagyon nehezen de sikerült rávennem a találkozásra és teljesen le vagyok döbbenve. Egy álomszép lány állt meg előttem, életemben nem láttam még ilyen gyönyörű nőt. Mindenféle festék nélkül, naturalban volt lélegzetelállító a szépsége. + legalább 1 méter hosszú haj és tökéletes test. Ekkor felmerül a kérdés...egy ilyen nem hétköznapi természetes adottságokkal és erős tudálékonysággal rendelkező fiatal lány hogy gyűlölheti magát ennyire, hogy nem mer emberek közé menni és semmi önbecsülése nincs? Mellesleg sóvárog a halál után. Ez most súlyos depresszió vagy valami szerelmi csalódás? És honnan ez a hatalmas öngyűlölet?

én hogyan tudnék segíteni rajta?

25/F

2017. ápr. 13. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hol ismerkedhetek meg vele?
2017. ápr. 13. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Narcisztikus személyiségzavar, borderline, komolyan, ennyiből hogy lehetne megmondani? "Hurt people hurt people", aki sérült, az sérülést okoz, vigyázz vele.
2017. ápr. 13. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha ennyire szép, akkor lehet folyamatosan megtalálják az utcán olyan emberek, akik szeretnek nyomulni és azok sokszor a legkellemetlenebb emberek.

Valami nagy trauma érhette, vagy veleszületett mentális baja lehet.

Ha tinédzser akkor meg életkori sajátosság is lehet.

2017. ápr. 14. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy barátnőmnek nagyon szép arca van, de a nővére mindig bántotta miatta, és még huszonévesen is alacsony volt az önbecsülése. Lehet család/barátok miatt, lehet, hogy fél, hogy kihasználják. Én tapintatos lennék, és nem kérdeznék rá, ha jobban megismeritek egymást, akkor szerintem kitárulkozhat - idővel.
2017. ápr. 14. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez valamilyen személyiség avagy önértékelési zavar lehet. Ha szimpatikus neked ezen lehet segíteni és igazi hőstett, ha te vezeted rá erre az útra. Mindenképp próbáld erősíteni az önbizalmát! Ha önmaga ellen is irányuló gondolatai vannak semmiképp se hagyd magára, próbálj vele többször találkozni, az igazi siker az lenne ha belátná hogy segítségre van szüksége és eljutna egy pszichológushoz, aki pontosabban fel tudja tárni a probléma okát.
2017. ápr. 15. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!