Van-e ennek jótékony hatása?
Figyelt kérdés
Sajnos a múltban sok sérelem, sok trauma ért, sokszor megálazták, megszégyenítettek bizonyos emberek. Most szeretném feloldani ezeket a sérelmeket, mindegyikőjüknek írni akarok egy levelet, ilyen szembesítés jellegűt, hogy mit tettek velem, miket éltem át, és hogy milyen erős bennem a gyűlölet. Nem tervezem elküldeni nekik, inkább elégetem majd. Ez segíthet?
Már elkezdtem az egyiket. A harmadik oldalnál tartok, nem bírok leállni az írásával és néhol erős dühöt érzek. Szóval megírom ezt mindenkinek majd megsemmisítem és utána szétverek valamit hogy levezessem a dühömet ennek lehet jótékony hatása a mentális allapotomra?
Ne ajánljatok pszichológust.
2016. febr. 2. 18:19
1/1 anonim válasza:
Ez egy tökéletes mintája azon kérdéseknek, amire nem tudunk válaszolni. Nekem kevés lenne, jön majd, aki mondja, hogy neki bevált, de, hogy rád ez milyen hatással lesz, azt csak az tudja, aki ismer, ami nálunk hiányos tényező. Ahogy érzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!